Ahojte, pred piatimi rokmi mi vyopereovali žlčník, kvoli kameňom. Operácia prebiehala laparoskopicky, čo znamená, že mi ostali 3 malé jazvičky (nad pupkom, priamo na pupku a na pravej strane, pravdepodobne niekde v miestach kde sa žlčník nachádzal. Vraj som mala väčší zápal a preto vyoperovali aj celý žlčník. V prvom rade chcem povedať, že problém, ktorý opíšem som riešila aj s lekármi, ale nič nezistili.. Tak sa chcem opýtať Vás, čo ste tak isto podstúpili takúto operáciu, či nemáte podobnú skúsenosť, poprípade čo Vám pomáha.
Mávam neskutočné bolesti v oblasti jazvičiek, ktoré mi po operácii ostali. Bolesti nepretrvávajú stále, ale prichadzajú nečakane a opakujú sa v rôznych intervaloch.. niekedy aj niekoľko x do dňa, inokedy zase aj trištvrte roka nič. Bolesti majú rôznu intenzitu, no najhoršie je, keď trvajú aj 15-20 minút a dostanem sa do stavu, kedy mám úplne hlucho okolo seba a mám pocit, že odpadávam. Ako hovorím, podstúpila som aj sono a rôzne vyšetrenia a nič nikto nezistil. Najnovšie sa k tomu pridali vystrelujúce bolesti do pravého boku pri rôznych pohyboch a už pár mesiacov mi býva stále nevoľno + mávam závrate, ale neviem či to má súvislosť s tým istým problémom.
Budem vďačná za každú skúsenosť a radu, čo by mohlo pomôcť. 🙂
@skovanicc skusila si diétu? Nie všetci po vybrati žlčníka môžu jest všetko, vela ludom to nepomôže a musia byt na diéte celý život. Skus toto a ked sa to zlepší tak budeš vedieť, ze to máš z jedla.