Baby poraďte prosím. Teraz večer mám veľmi nafúknuté brucho a cítim take ako keby mi niečo dobre že nešlo vyskočiť z neho, spod koze. Dosť to boli, tlaci je to neprijemne, prirovnala by som to ku tomu keď som bola vysoko tehotná a maly ma kopal nozickou alebo rucickou dosť silno. Nemôžem kvôli tomu tlaceniu ani obsedieť na mieste, aj brucho mám take nafúknuté ako keby som bola v nejakom 4tom mesiaci. Tehotná teraz nie som, dala som si espumisan ale nepomaha
@viestta myslím že to nebude kvôli tomu, s tým dnes nemám problém 😂
Pruh
Zavodnena nemozes byt? Alebo inak,si zdrava,nemas problem so srdcom?
Opatrne s tym, mne takto praskla cysta na vajecniku, o ktorej som nevedela, a takmer som vykrvacala do brucha. A citila som sa presne ako ty. Nebola to velka bolest, skor pocit takeho tlaku.
Alergie, intolerancie, celiakia.... smer gastro 😉
@mucuinka fuha to si ma vystrašila, ale povedala mi to aj svokra (zdravotná sestra). ako si to zistila?
No partner volal kamosovi, co je chirurg. Ten nas prisiel vyzdvihnut, vzal ma do nemocky a do hodiny ma operovali. Zo sona na prijem ma uz ani nepustili po svojich. Keby pridem o pol hodinu neskor, uz ti nepisem. Na ambulancii sa mi zacalo tazsie dychat, bolest do ruky, v podstate krv v bruchu uz tlacila tak, ze som sa nemohla nadychnut. Bola nedela skoro rano a ja som im tam narobila riadnu paseku. A to ma na to sono lekar vyprevadzal s tym, ze si nemysli, ze tam nieco najdu. Bol strasne zlaty, ja vystrasena a on sa smial, ze si chcel rano zaoperovat a ja mu to nechcem umoznit. Ale sa mylil... potom ma aj chodi pravidelne kontrolovat na oddelenie, kedze sa to cele nejako este dalej komplikovalo. Ale drzim palce, aby sa ta to netykalo