Mám tak veľa liekov, že len spím

17. mar 2024

Beriem ad. Mam take vysoke davky a vsetkeho vela ze len by som spala som uplne nepouzitelna vyzeram jak sfajcena. Pijem vela kavy aby som ako tak vladala fungovat no nedari sa mi. Mam deti domacnost cize spat zas si nemozem dovolit tolko kolko potrebujem. Muz sa so mnou hada preto ze furt len spis abo si otapena. A naco pijes tolko kavy. Keby si nepila kavu nemala by si tolko liekov , co vobec nie je pravda aj ked som kavu nepila liekov som mala rovnako vela. No co mam robit aby som nebola taka unavena

sissy27
17. mar 2024

Porozpravat sa s psychiatrom o lepsom nastaveni liekov.

autor
17. mar 2024

@sissy27 teraz mi ich menili bola som v nemocnici pred tyzdnom

autor
17. mar 2024

@sissy27 teraz mi ich menili v nemocnici

sissy27
17. mar 2024

Ine riesenie ale nie je, toto moze upravit jedine osetrujuci lekar. Proste kontaktovat ho, povedat co sa deje a nech da riesenie - ci je to prechodny stav na par tyzdnov alebo je potrebna zmena.

lucia851
17. mar 2024

Treba ísť k psychiatrovi a zmeniť lieky

bluka2
17. mar 2024

A ten dôvod, prečo ich berieš, to bolo horšie než toto?

123kika1234
17. mar 2024

Zmeniť lieky, mňa uspavalo jedno antipsychotikum, všeobecne som vždy dlho spávala a teraz naopak spím málo. A to mam tých liekov fakt dosť.

deti95060810
17. mar 2024

a pred ad si ako spala? málo, alebo veľa?

matullienka
17. mar 2024

Bohužiaľ títo robí viac ad, švagriná bola po n ich úplne nepoužiteľná bola prespať celé dni a to myslím doslova. Čím skôr smer psychiater a upraviť dávkovanie

pinkgirl
17. mar 2024

Sama vidíš, že to máš zle nastavené. Asi ti lieky nesadli, návštevu dr neodkladaj a čím skôr to rieš v ambulancii. Možno by stačilo zmeniť dávkovanie, ale to ti musí nastaviť tvoj lekár. Drž sa.