Mám suchý dusivý kašeľ a nič mi nezaberá

3. nov 2023

Prosím poraďte nejaký zázrak. Som zúfalá. Nič mi nezaberá. Ani stoptusin. Nič iné okrem dusiveho kašľa mi nie je. Už mesiac sa trápim. Už som aj vybrala antibiotika.

h2
3. nov 2023

Sem sa pripnem, mám niečo podobné, už asi 3 týždne. Keď začnem kašľať, nie a nie prestať. ☹️

amarilka26
3. nov 2023

Za mna topka Livsane sirup z islandskeho lisajnika. Nemohla som ani spat v noci ako ma stale drazdilo na kasel a toto pomohlo.

luciat38
3. nov 2023

Mne pomohlo nastriekat islandsky lisajnik, otvoriť okno dokorán v zime alebo teda aspoň haslerka..mala som zapal hrtana vraj...kaslala som tak dráždivo sucho, že som si rebro zlomila...bolest strašná na cca mesiac...

luciat38
3. nov 2023

@luciat38 a ešte teda dopíšem ze mi pomohol vtedy keď už som sa fakt išla zadusit kodein, ktorý som odmietala,no nedalo sa už inak ako ho užiť. Je na predpis

lilizzachy
3. nov 2023

Skúste od lekára pýtať tablety s kodeinom, mne zabrali až tie, voľnopredajné lieky nezaberali žiadne, je to na predpis

jumama
3. nov 2023

Sesternica mi poradila potriet pred spanim na hrudi a aj na chrbte medom a dat na to natelnik. Do rana sa vypotis a suchy kasel by sa mal zmenit na vykasliavaci. Skusala som na dcere aj na mne, trosku to naozaj pomohlo. Toho medu netreba vela, na hrud vystaci staci tak stvrt malej lyzicky.

lucijalucy
3. nov 2023

Manžel sa s tým teraz trápi. Dostal predpis na Codein a ten ako tak zaberá. No keď ho doužíva uvidíme či sa to nevráti. Predtým užíval kvapky Pleumolysin. Tie boli chvíľu fajn, no kašeľ sa po pár dňoch vrátil.

dada558
3. nov 2023

Ked nezaberie sirup s islandskym lisajnikom z Benu lekarne tak este skus sirup Paxeladine. To je jediny najucennejsi sirup, ktory je. A este si hrud potierat vola sa to psí sádlo a tiež vieš kupit v Benu lekárni alebo dr.max. Ja ked som bola mensia a nepomohlo mi ozaj nic tak ten spominany codein na recept mi pomohol.

anavixy
3. nov 2023

Mne v zivote kodein nezabral 😵‍💫 raz mi zabrali az spreje na astmu (astmu nemam), ten lisajnik urcite najblizsie skusim 👍🏻 vyborny je vraj (aj pre deti) Levopront (da sa kupit primarne v cz, ale online aj na sk) a na Paxeladine som tiez citala chvaly 🤔

molly1991
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. nov 2023

Ďakujem všetkým za rady. Skúsim všetko.

letfenixa
4. nov 2023

Sirup Stodal.