Ahojte baby ,
Prosím vas čo by mi zabralo na hrozne suchú hlavu. Skúšala som aj prírodné šampóny a nič nezabera. Stačí keď sa len prečešem a mám plnú hlavu ako keby lupín, lenže nie sú to lupiny
Už som zufala, nedajbože sa poškriabem tak hneď mám toho plnú hlavu
ĎAKUJEM baby ,zajtra skočím do lekárne a skúsim
@ivaa_ ja som po 2rokoch skončila s týmto na koznom so psoriázou. Konečne mám pokozku hlavy normálnu
Tak ja s týmto už bojujem vyše roka. Prestala som používať jeden šampón na ktorý som bola roky zvyknutá a odvtedy mám úplne supiny aj ma úplne svebela hlava. Bola som aj u kožného ten mi dal ale kortikoidy ktoré nechcem brat. No ale mne pomohol celkom tento šampón
https://www.svetkadernictva.sk/sampon-pre-upoko...
Hlava ma prestala svrbiet ale supiny sa mi robia stále hlavne nad celom🤦♀️
Ja som vyskúšala už hádam všetky možné sampony🤦♀️
Teraz som si objednala čisto prírodný tuhý šampón no tak uvidíme.
Ak ti niečo sadne daj vedieť prosím ta 😅
@paulinkaa2 a mas to iba v hlave? Ja som sa tiež bála psoriazy preto som išla ku koznemu ten mi ale povedal že zatiaľ to na psoriazu nevyzerá🤷🏽♀️
No neviem ja mám celkovo extrémne suchu pokožku ale v hlave je to katastrofa a hlavne v oblasti okolo tvare a aj usi a v ušiach mám suché 🤦♀️
@jjanulienka aj tuhý šampón som skúšala. Nič
Ach snáď to nie je psoriaza, tiež to mám rok ako som mala covid neviem či si to už nahovaram že to je z toho alebo mi už šibe
Mne najviac pomohol tento https://www.notino.sk/kerastase/specifique-samp...
@ivaa_ já jsem měla přesně to stejné 🤦🏻♀️ Vyzkoušela jsem xx šampónů, ale od toho, co jsem začla používat Lopuch a Neem od 100%pure (www.100percentpure.sk) mám pokoj a vlasy si umývám 2x týdně 🙂
baby je niektory z tych ssmponov vhodny aj pre rocne dieta? skrabe si hlavku a nic nepomaha zatial
Nie konkrétne šampón, ale vlasova kozmetika bez sulfatov a silikónov. Mám kučeravé vlasy tak som prešla na curly girl metódu a tam sa používa kondicioner a maska bez sulfatov silikónov parabenov a vysusujucich alkoholov. Momentálne používam výrobky bio bione alebo zaija.
@ivaa_ Eucerin dermocapilare 5%urea šampón na suchú a svrbiacu pokožku hlavy.