často sa mi stáva že mám suché,šupinaté obočie.používala som aj detský krém aj rozne krémy na vysušenú pokožku a nepomáha to.Vyzerá to strašne,možem mat neviem aký super účes a makeup ale to obočie-no strach ☹
máte niektorá taký problém? čo s tým?
Aj mne z času na čas trochu vyschne, ale natriem krémom garnier pre suchú pleť a je to 🙂
ja mam obocko tiez suchsie ako ostatne casti tvare a riesim to tak, ze si ich hned rano (pripadne aj 2x denne) natriem hrubou vrstvou nejakeho mastnejsieho kremu a necham vpit.
s olejcekmi nemam dobre skusenosti tak vseobecne, t.j. ani na telo - na mna to casom reaguje uplne opacne, t.j. pokozku vysusi a mam supinky
ok,dakujem za rady budem skúšat 😉
to je asi seborea , ktorá pretrvala do dospelosti - skús Holtov krém
kukona,ak by nepomahalo,sku krem SKIN CAP z lekarne,je drahsi,no na strasne suche miesta dobre pomaha.Ja som mala suche medzi obocim a na nose z boku v tych jamkach,uplne take supinate,pomohol mi tento krem,alebo si vypitaj vzorku v lekarni,mavaju.
inac mojej segre na supinate az zacervenane flaky v okoli nosa, tiez v tych jamkach zabrala az hormonalna mast, lenze to je len na predpis a treba s tym mnozstvom fakt opatrne. mozno by bolo dobre ukazat sa koznej lek.
Ahoj certi,mne nastastie pomohla tato mast.Tak ty uz mas zanedlho doma dalsiu ratolest 🙂 Joj ako to leti.
no ved to 😲 , tento rok to na nejaku dovolenku velmi nevidim 😀 😝
Ved si to vynahradite nabuduce,my ideme zasa tam,do lignana,nabuduce uz nepojdeme,materska sa krati 😀
@kukona1 ahoj ja pouzivam masticku z nazvom kalcium denne natierat respektive vmasirovat a po 2 tyzdnoch sa to zlepsi ale musis to pozuivat dlhodobo 😉
ahoj, ja mávam taktiež suché body na pleti. Je to nepríjemné..nie je hydratovaná, preto sa śúpe pokožka. Používam bepanthen sensiderm..je hydratačný..a vôbec nie je mastný..
môj manžel to máva, pomáha mu na to vmasírovať detský olej do obočia..Hlavne si to nevyšúchavaj, lebo si to podráždiš ešte viac 😉 😉