Dobrý večer mam stresi a aj tetaniju a poslednom čase je mi hrozne mam strach že zomriem a také myšlienky alebo že sa stane niečo malému stále len mam toto v hlave točí sa mi hlava na odpadnutie niekedy mam aj takú pichavu bolesť pri srdci tak na hruď neviem ani to vysvetliť ale viem že to nieje reálne ale.je to len z tetanije ale stále sa to deje neviem to zastaviť a vnoci je to najhoršie ma to niekto podobne a ako to rieši ďakujem
@greta133 Magnézium na takéto stavy už nestačí. A už vôbec nie jedna tbl denne. Zvýš dávky na maximálne možné, 3x denne. Malo by sa Ti uľaviť ale ak chémia v mozgu nepracuje správne, možno dočasne potrebuješ lieky, nie výživové doplnky. V každom prípade nenechaj to zájsť ďaleko, bude sa to zhoršovať.
neverím že lekár predpíše na takéto stavy LEN magn.
tebe treba ad, a aj niečo na ukľudnenie...
zajtra smer lekár, alebo choď dnes na pohotovosť.
@deti95060810 pôjdem ale neviem u akého mam ísť lebo to sa len objednáva teraz či u psichiatria alebo na neurologiu...ja som bola pred rokom na neurológiu keď som cela strpla od hlavi až po peti nemohla som chodiť rozprávať nič myslela som že mám porážku volali sme záchrannú službu nedošli museli sme ísť mi a tam som povedala ze mam porážku tak sa mi smiali od vtedy mam strach že sa mi budu smiať a že ma vôbec nikto nechápe ako mi je
choď za psychiatrom.
ak je dlšhí čas čakania tak si daj predpísať u obvodného Neurol - na ukľudnenie... a potom skús toho psychiatra v čo najskorší možný termín.
Toto je skôr generalizovaná úzkostná porucha, terapia u psychologa a keď nebude stačiť psychiater a antidepresíva . Drž sa
@deti95060810 no, ak narazila na lekarov, co ja.... tetania diagnostikovana od 15r, u mna sa prejavuje najma svalovymi zasklbmi a velmi bolestivymi krcami a srdcovou arytmiou. krce take, ze sa mi natrhol stehenny sval - a nedali mi nic len magnezko :D roky rokuce co som chodila a problemami. robili mi test na stresovy hormon, kortizol, ma byt do 500, ja som mala 1050 hodnoty, vraj aku pracu robim, ze taketo vysoke ani hasici nemavaju... a aj tak som si ho musela znizit sama... bohuzial, na tetaniu sa mi kazdy lekar zasmial, ze ved to ma kazdy druhy, to nie je choroba :( tak som musela rokmi prist na to, ako si sama seba zmanazovat a tak ai fungujem... ale dufam, ze autorka narazi následne na niekoho lepsieho, hlavne, ked ma taketo myslienky.. :/
@greta133 ved chod k lekarovi. Inak to nevyriesis.