Ahojte dievčence chcem sa opýtať neviete mi poradiť,v práci som v len v tričku lebo mi je tam strašne horúco prídem domov,a mám strašnú zimnicu kúrenie,ide čaj pijem,aj horúci kúpeľ si urobím ale raz sa neviem zohriať. Úplná zimnica už celý týždeň tak fičím, už som sa bála že mám menopauzu ☺️ neviete náhodou čím to môže byť?
Kolko mas rokov, ked hovoris o menopauze?🙂 Moze to byt stresom, jasna vec, toto som zazivala uplne pravidelne. To sa ti ustali, len to nejaky cas este potrva.
Ja som to mala pred týždňom. Týždeň v kuse každé poobedie zimnica a bolesť hlavy. Pripisovala som to stresu v novej práci. Cez víkend to prepuklo do horucok a dusiveho kašľa a momentálne sa celá rodina spamatavame z chrípky.
Takže to mohlo byt aj predzvesť choroby...
Ja som bola presne takto v praci v pohode doma má klepalo .....dnes som doma , s horúčkami, kašľom a ak dcéra ak muž......myslím ale že nám dačo mala zo školy doniesla ona je už druhý týždeň doma
@enigmaenie h
@dassena
@bucko555 tam je stresu stále ale ma ani nenapadlo že toto môže byť spúšťač ale úplne až sa trasiem
@diwotworna tak telo funguje tak ze ked ti stres prebieha tak fungujes ides dalej a ked prides domou do pohody tak sa resetuje system a vyhadzuje ti chyby 🙂
Daj si skontrolovat stitnu zlazu...
@diwotworna Teraz je taký Covid bez teploty,ale aj tak položí na 5dní.Rýchlo sa dopuj C a D.
@diwotworna nemas stres v praci ? Prides domou a telo sa resetuje reaguje na to