Mám strach zo ženskej doktorky

lmaca
13. okt 2015

Dobry večer moje meno je maca mam 25 rokou chcem vas poprosit o rady viem že som už "stara koza" no mam strach zo ženskej bola som tam iba eaz aj to ma nevyšetrila len my dala papierik na prsia ...je to z jednej stranky sice nezodpovedne ale prosim neodsudte ma proste mam strach...menštrulacia my vedčinou chodi ako sa jej chce 7mesuacou normalne potom meska aj dva tyzdne ...a tak všeliak dokonca ani to ma nedonutilo tam ist sama si uvedomujem že musim prosto sa ale bojim ...z druhej strany tužba ..viete my poradit prečo mam posledné cca tri mesiace tužbu po dietaty nieje to skoro s priatelom sme spolu 10 mesiacou z toho 4 spolu byvame v prenajatom jednoizbaku s požičkou na krku ale aj napriek tomu nieco vo mne si pri kazdom meskany povie ach keby som v tom...proste tuzim po svojom bytiku a malom zazraku v naruči ...niesom divná ?

trimi
13. okt 2015

@lmaca ani náhodou. Niesi divná, si úplne normálna 🙂 Si žena a my to tak máme..., že proste túžime byť v tom 🙂 neviem ako ste na tom celkovo po finančnej stránke...možno by bolo dobré mať niečo nasetrene na horšie časy...s priateľom ste síce neni spolu dlho, ale plánovať moc dopredu nie je veľká výhra. Ak sa budete tolerovať, rešpektovať, ľúbiť a mať jeden k druhému vzájomnú uctu a porozumenie zostanete spolu. Veď sú páry ktoré sa rozchádzajú aj po dlhšej dobe. To koľko ste spolu, nehrá až takú dôležitú rolu pri otázke byť rodicmi, ale skôr iné hodnoty. Plánovať sa síce dá, ale plánovať dieťatko až tak nie. Čo ma prísť, tak to príde aj samo a nevyhne sa nám to. Porozpravaj sa s priateľom ako je na tom on v otázke byť otcom a podľa toho sa zaraďte. Na všetko ste predsa dvaja :-* A popravde aj ja chytám paniku z gynekológov, ale výber si podľa recenzií nejakého Dr. alebo doktorku a utekaj si založiť kartu. Keď budeš tehu aj tak tam budeš chodiť ako na hodiny klavíra. Čiže šup šup, nečakaj už na nic, naše zdravie musí byť pre nás na prvom mieste...

trimi
13. okt 2015

*zariadte

deltaa
13. okt 2015

ja mam 30 mam muza a aj vlastny byt ale koli nizkemu prijmu sa o dieta ani nepokusam. Nie nie si divna, len si uvedomuje tvoj vnutorny hlas, ze este nie je vhodna doba. Z toho co sa napisala je to evidentne jasne. Kiezby bolo takychto zodpovednych ludi viac, potom by nebolo tolko pocetnych rodin bez domova....

lmaca
autor
13. okt 2015

Ďakujem všetkym ...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lmaca
autor
24. sep 2019

Ahojte dievcata no kto by to povedal par rokov dozadu som mala strach z gynekologa dnes som po operacii maternice a stale sa snažíme o babo chodíme do centra ... partner pri mne stoji po cely cas ;)