Mám strach z rakoviny pankreasu

17. júl 2023

Mám už 2 roky odstránený žlčník cukor na lačno má hodnotu 6 a veľmi divné stolice a bolesti váha mi skôr schudnem ako priberiem

marhulka13
17. júl 2023

To čo tu furt mate s tou rakovinou? Nejaká nova móda? Co na to lekár?

viestta
17. júl 2023

prestan uz stresovat a chod k lekarovi. V tvojom pripade okrem gastroenterologa je na mieste aj psychiater, a to nemyslim nijak v zlom.

autor
17. júl 2023

@viestta aj to aj to mám za sebou

viestta
17. júl 2023

Tak najvyssi cas sa objednat na dalsiu konzultaciu, pretoze nieco sa deje a nie s pankreasom

autor
17. júl 2023

@viestta vy ste aká múdra podľa vás cukor 6 na lačno je v pohode

viestta
17. júl 2023

napisala som, ze mas ist na gastro aj na psychiatriu. Ja som ta nevysetrovala ani nestanvila diagnozu ani nebagatelizovala. Len som chcela poradit

autor
17. júl 2023

@viestta vy viete super poradiť musíte tu byť obľúbená

aduskatt
17. júl 2023

vysoký cukor na lačno som mala pri kritickom nedostatku draslíka v krvi, tabletky to spravili

autor
17. júl 2023

@aduskatt aha a ako inak sa vám to prejavilo

aduskatt
17. júl 2023

tam toho bolo viac, takže porovnávať sa nedá....ale vysoký cukor s draslíkom úzko súvisí, pokiaľ teda nejde o cukrovku

tibor79
17. júl 2023

@marhulka13 a čo sa čuduješ? Pri počtoch ľudí,ktorí majú rakovinu. Ako by sa s nimi vrece roztrhlo. Na zaplakanie.

marhulka13
17. júl 2023

@tibor79 lenže ona tu už vo februári písala o rakovine, je júl, to už by inak vyzerala keby ma rakovinu

autor
17. júl 2023

@marhulka13 ja asi ťažko nepísal som o rakovine pankreasu

maminka940
17. júl 2023

Ja mám cukor na lacno 5.6
Žlčník nemám už 3roky a tiež divné stolice
Mala som aj zápal žalúdka helikobactera reflux zápal pažeráka
A takéto kktiny si ozaj nebudem nahovárať čo ty.
Mala by si si uvedomiť že rakovina je aj zo stresu a nervov .
Takže si to netreba privolavat .
A ja som zas veľmi tučná na svoju výšku a vek a takéto veci by som si ozaj nepripustala ako ty

petronelag
17. júl 2023

Treba sa riadiť tým, čo doporučí lekár a myslieť si, že zvýšený cukor - hodnota okolo 6,0 je dôvod na rakovinu pankreasu, tak to je len mierne prekročenie /môže byť 5,5/, to môže byť aj zo stresu, pri rakovine pankreasu by to boli vyššie hodnoty.

maminka940
17. júl 2023

https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/mam-priznaky-rakoviny-pankreasu/
Myslíš že toto je ok ? Každý týždeň sa stresovať ? A písať o Tom?

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
17. júl 2023

@maminka940 máte pravdu

lavender94
17. júl 2023

Mne to príde skôr ako začínajúci diabetes. Vyšší cukor, stolica, chudnutie, to by celkom sedelo, ale tak môže to byť tisíc dalších veci. Čo konkrétne si sa dozvedela na vyšetrení?

autor
17. júl 2023

@lavender94 gastro mi to uzavrel že syndróm dráždivého čreva a internistka na ten cukor povedala že to nič neni to sa len sleduje

marhulka13
17. júl 2023

Tak tu máš kamošku co tiež furt stresuje z rakoviny. Mali by ste ísť na kavu

lavender94
17. júl 2023

Tak je pravda, že cukor 6 na lacno sa nijak nerieši. Celé toto mi príde ako keby si bola vystresovaná. Máš velký stres z toho, že môžeš byť vážne chorá a z toho všetky tie príznaky. Máš príznaky ako ja pred statnicami. Sracka, nespavosť, búšenie srdca a bolesti na miestach, o ktorých som nevedela že ich mám.
Čo na to ten psychiater?

irusa
17. júl 2023

Choré..

maminka940
17. júl 2023

Tak potom ? Keď povedali sledovať tak sa ukľudní
Daj si pohár piva alebo vína a ic spať

autor
17. júl 2023

@maminka940 super heh

irusa
17. júl 2023

Poviem Ti tajomstvo... Každý z nás raz zomrie....

autor
17. júl 2023

@irusa fuu to bolo veľmi duchaplne to ani neni tajomstvo

irusa
17. júl 2023

Nestresuj užívaj si každý deň naplno... Vlastná skúsenosť
😉