Mám už 2 roky odstránený žlčník cukor na lačno má hodnotu 6 a veľmi divné stolice a bolesti váha mi skôr schudnem ako priberiem
prestan uz stresovat a chod k lekarovi. V tvojom pripade okrem gastroenterologa je na mieste aj psychiater, a to nemyslim nijak v zlom.
@viestta aj to aj to mám za sebou
Tak najvyssi cas sa objednat na dalsiu konzultaciu, pretoze nieco sa deje a nie s pankreasom
@viestta vy ste aká múdra podľa vás cukor 6 na lačno je v pohode
napisala som, ze mas ist na gastro aj na psychiatriu. Ja som ta nevysetrovala ani nestanvila diagnozu ani nebagatelizovala. Len som chcela poradit
@viestta vy viete super poradiť musíte tu byť obľúbená
vysoký cukor na lačno som mala pri kritickom nedostatku draslíka v krvi, tabletky to spravili
@aduskatt aha a ako inak sa vám to prejavilo
tam toho bolo viac, takže porovnávať sa nedá....ale vysoký cukor s draslíkom úzko súvisí, pokiaľ teda nejde o cukrovku
@marhulka13 a čo sa čuduješ? Pri počtoch ľudí,ktorí majú rakovinu. Ako by sa s nimi vrece roztrhlo. Na zaplakanie.
@tibor79 lenže ona tu už vo februári písala o rakovine, je júl, to už by inak vyzerala keby ma rakovinu
@marhulka13 ja asi ťažko nepísal som o rakovine pankreasu
Ja mám cukor na lacno 5.6
Žlčník nemám už 3roky a tiež divné stolice
Mala som aj zápal žalúdka helikobactera reflux zápal pažeráka
A takéto kktiny si ozaj nebudem nahovárať čo ty.
Mala by si si uvedomiť že rakovina je aj zo stresu a nervov .
Takže si to netreba privolavat .
A ja som zas veľmi tučná na svoju výšku a vek a takéto veci by som si ozaj nepripustala ako ty
Treba sa riadiť tým, čo doporučí lekár a myslieť si, že zvýšený cukor - hodnota okolo 6,0 je dôvod na rakovinu pankreasu, tak to je len mierne prekročenie /môže byť 5,5/, to môže byť aj zo stresu, pri rakovine pankreasu by to boli vyššie hodnoty.
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/mam-priznaky-rakoviny-pankreasu/
Myslíš že toto je ok ? Každý týždeň sa stresovať ? A písať o Tom?
@maminka940 máte pravdu
Mne to príde skôr ako začínajúci diabetes. Vyšší cukor, stolica, chudnutie, to by celkom sedelo, ale tak môže to byť tisíc dalších veci. Čo konkrétne si sa dozvedela na vyšetrení?
@lavender94 gastro mi to uzavrel že syndróm dráždivého čreva a internistka na ten cukor povedala že to nič neni to sa len sleduje
Tak tu máš kamošku co tiež furt stresuje z rakoviny. Mali by ste ísť na kavu
Tak je pravda, že cukor 6 na lacno sa nijak nerieši. Celé toto mi príde ako keby si bola vystresovaná. Máš velký stres z toho, že môžeš byť vážne chorá a z toho všetky tie príznaky. Máš príznaky ako ja pred statnicami. Sracka, nespavosť, búšenie srdca a bolesti na miestach, o ktorých som nevedela že ich mám.
Čo na to ten psychiater?
Choré..
Tak potom ? Keď povedali sledovať tak sa ukľudní
Daj si pohár piva alebo vína a ic spať
@maminka940 super heh
Poviem Ti tajomstvo... Každý z nás raz zomrie....
@irusa fuu to bolo veľmi duchaplne to ani neni tajomstvo
Nestresuj užívaj si každý deň naplno... Vlastná skúsenosť
😉
To čo tu furt mate s tou rakovinou? Nejaká nova móda? Co na to lekár?