Mám strach z nádoru na mozgu

Včera o 16:44

Ahojte. Už 9 dni ma boli hlava vzadu v záhlaví a vpredu za očami. Je to taka divná pulzujuca bolesť. Spôsobuje mi aj problém s pulzovanim priamo za očami... Akože aspoň mam pocit ze mi srdce pulzuje za očami 🫣. Nechápem.
A na MRI o 2 mesiace termín. Mávam migrény môže trvať aj 9 dni vkuse? Vďaka.

autor
Včera o 16:49

Mávam aj 2 roky problém z dutinami ale cca rol dozadu s9m mala rotengen a boli v pohode.

kacena4
Včera o 16:56

za mna klasicka migrena. tento mesiac som mala 6 dni v kuse 😔 moze to byt aj od krcnej chrbtice

janka_266
Včera o 17:08

Ak máte akýkoľvek produkt od nn, viete si cez nich vybaviť prednostne vyšetrenie mr

slovakboy
Včera o 17:13

Pulzujúcu bolesť robí migréna. Za jedným okom a v záhlaví.

alickapusinka
Včera o 17:14

TY sa 9 dní nechaš s bolesťou hlavy.Myslíš si že je to v poriadku ja po pol dňa bolesti z migrenou skončím na infuziach s morfinom.Ja sa pýtam načo čakáš vôbec to nemusi byť migrena môže ale aj nemusi.Ja sa len čudujem že dospela osoba necha aby ju hlava bolela 9 dní.

autor
Včera o 17:14

@slovakboy no také niečo... Len neviem či to nazvať pulzujuca.. Skôr mam na hovno zrak z toho... Trasie sa somnou svet... Hlava vi zveraku

autor
Včera o 17:15

@alickapusinka lebo ma nikto nikam nepošle...

autor
Včera o 17:16

@alickapusinka lebo som nedávno zistila ze som tehotná. Nikto ma nepošle na ct a mri sa môže az po prvom trimestri stačí ti odpoveď? Vdaka za tvoju prednášku. Chcela som sa tomuto vyhnúť.

alickapusinka
Včera o 17:16

mala si ísť an centralný prijem určite ťa neodmietnu pokiaľ bolesti pretrvavaju hned ťa vezmu.
Prve čo mi urobil CT MR.dali mi infúziu asi 4 a 5 injekci mala som aj vysoky tlak.

autor
Včera o 17:17

@alickapusinka co mi dajú? Magnézium? Paralen? To si viem sama doma dat.

alickapusinka
Včera o 17:17

mne od bolesti dali infuzie s morfinom.

autor
Včera o 17:18

@alickapusinka tehotnej?

luccija
Včera o 17:19

To môžeš mať aj z krčnej chrbtice, zrak máš skontrolovany?

autor

@alickapusinka ja nepotrebujem liečiť bolest.. Skôr by som chcela vedieť príčinu. Nadopovat sa vie každý.

autor

@luccija zrwk mam okej

autor
Včera o 17:20

Zrak*
Vidím jasne, žiadne zahmlenie ani nič. Jedine ze to somnou kyve teraz ale to je závrat počítam.

luccija
Včera o 17:20

Aj magnézium moze pomôct.Ked si tehotná môžu to byť hormóny kamarátka nikdy nemá migrénu iba, keď je tehotnà

autor
Včera o 17:21

@luccija fuha. Tak to dúfam nebude celé tehu..

stanulienkat
Včera o 17:22

Nie, nemas nador na mozgu. To ta ako napadlo?
Ty kokos kazdy den su tu minimalne traja psychosi, co si naordinovali rakovinu, nadory, aneuryzmu aorty a pod.

alickapusinka
Včera o 17:23

tak lekár ak uzna že su to migrený tak budeš chodiť do poradne pre migrenikov a chronicke bolesti.Jasne máš ťažku migrenu nemáš vždy to je tak raz za čas nadopovať vie každý však čo TI ma dať cukríky.Pričina migreny stres, nejake iné choroby.Väčšinou zo stresu. a ak je žena tehotan tiež sa môže stať. Ak by si išla a nevyhovarala sa tak by ťa poslali kam treba.A áno ja pri migrenickom záchvate mam tak že som kričala že som oslepla takže je to ťažka migréna.A ešte ak si tehotna tak je to o to horšie.9 dní čakať nepochopím toto.A ešte niečo ja mám s poradne na migrénu normálne lieky ktore TI da len lekár.

autor
Včera o 17:24

@stanulienkat hej cítim sa tak. Psychopatka totálna... Ale fakt sa celý svet somnou točí 9 dni... Akože som schopná fungovať, ale je to z obmedzeniami.. No... Hlavne keď ráno vstanem tak je to fasa s tými očami jak cítim to pulzovnaie a aj vidím.

autor
Včera o 17:25

@alickapusinka objednaná som na neurologiu.

autor
Včera o 17:26

@alickapusinka a manžel somnou nechce ísť. Ze vraj zbytočne že mi nič nedajú.. Inak by som letela už dávno na pohotovosť.

kandelabra
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taktotedanie
Dnes o 00:21

Objednaj sa na ocne tiez