Mám strach z nádoru na mozgu

4. nov 2024

Ahojte. Už 9 dni ma boli hlava vzadu v záhlaví a vpredu za očami. Je to taka divná pulzujuca bolesť. Spôsobuje mi aj problém s pulzovanim priamo za očami... Akože aspoň mam pocit ze mi srdce pulzuje za očami 🫣. Nechápem.
A na MRI o 2 mesiace termín. Mávam migrény môže trvať aj 9 dni vkuse? Vďaka.

autor
4. nov 2024

Mávam aj 2 roky problém z dutinami ale cca rol dozadu s9m mala rotengen a boli v pohode.

kacena4
4. nov 2024

za mna klasicka migrena. tento mesiac som mala 6 dni v kuse 😔 moze to byt aj od krcnej chrbtice

janka_266
4. nov 2024

Ak máte akýkoľvek produkt od nn, viete si cez nich vybaviť prednostne vyšetrenie mr

slovakboy
4. nov 2024

Pulzujúcu bolesť robí migréna. Za jedným okom a v záhlaví.

alickapusinka
4. nov 2024

TY sa 9 dní nechaš s bolesťou hlavy.Myslíš si že je to v poriadku ja po pol dňa bolesti z migrenou skončím na infuziach s morfinom.Ja sa pýtam načo čakáš vôbec to nemusi byť migrena môže ale aj nemusi.Ja sa len čudujem že dospela osoba necha aby ju hlava bolela 9 dní.

autor
4. nov 2024

@slovakboy no také niečo... Len neviem či to nazvať pulzujuca.. Skôr mam na hovno zrak z toho... Trasie sa somnou svet... Hlava vi zveraku

autor
4. nov 2024

@alickapusinka lebo ma nikto nikam nepošle...

autor
4. nov 2024

@alickapusinka lebo som nedávno zistila ze som tehotná. Nikto ma nepošle na ct a mri sa môže az po prvom trimestri stačí ti odpoveď? Vdaka za tvoju prednášku. Chcela som sa tomuto vyhnúť.

alickapusinka
4. nov 2024

mala si ísť an centralný prijem určite ťa neodmietnu pokiaľ bolesti pretrvavaju hned ťa vezmu.
Prve čo mi urobil CT MR.dali mi infúziu asi 4 a 5 injekci mala som aj vysoky tlak.

autor
4. nov 2024

@alickapusinka co mi dajú? Magnézium? Paralen? To si viem sama doma dat.

alickapusinka
4. nov 2024

mne od bolesti dali infuzie s morfinom.

autor
4. nov 2024

@alickapusinka tehotnej?

luccija
4. nov 2024

To môžeš mať aj z krčnej chrbtice, zrak máš skontrolovany?

autor
4. nov 2024

@alickapusinka ja nepotrebujem liečiť bolest.. Skôr by som chcela vedieť príčinu. Nadopovat sa vie každý.

autor
4. nov 2024

@luccija zrwk mam okej

autor
4. nov 2024

Zrak*
Vidím jasne, žiadne zahmlenie ani nič. Jedine ze to somnou kyve teraz ale to je závrat počítam.

luccija
4. nov 2024

Aj magnézium moze pomôct.Ked si tehotná môžu to byť hormóny kamarátka nikdy nemá migrénu iba, keď je tehotnà

autor
4. nov 2024

@luccija fuha. Tak to dúfam nebude celé tehu..

stanulienkat
4. nov 2024

Nie, nemas nador na mozgu. To ta ako napadlo?
Ty kokos kazdy den su tu minimalne traja psychosi, co si naordinovali rakovinu, nadory, aneuryzmu aorty a pod.

alickapusinka
4. nov 2024

tak lekár ak uzna že su to migrený tak budeš chodiť do poradne pre migrenikov a chronicke bolesti.Jasne máš ťažku migrenu nemáš vždy to je tak raz za čas nadopovať vie každý však čo TI ma dať cukríky.Pričina migreny stres, nejake iné choroby.Väčšinou zo stresu. a ak je žena tehotan tiež sa môže stať. Ak by si išla a nevyhovarala sa tak by ťa poslali kam treba.A áno ja pri migrenickom záchvate mam tak že som kričala že som oslepla takže je to ťažka migréna.A ešte ak si tehotna tak je to o to horšie.9 dní čakať nepochopím toto.A ešte niečo ja mám s poradne na migrénu normálne lieky ktore TI da len lekár.

autor
4. nov 2024

@stanulienkat hej cítim sa tak. Psychopatka totálna... Ale fakt sa celý svet somnou točí 9 dni... Akože som schopná fungovať, ale je to z obmedzeniami.. No... Hlavne keď ráno vstanem tak je to fasa s tými očami jak cítim to pulzovnaie a aj vidím.

autor
4. nov 2024

@alickapusinka objednaná som na neurologiu.

autor
4. nov 2024

@alickapusinka a manžel somnou nechce ísť. Ze vraj zbytočne že mi nič nedajú.. Inak by som letela už dávno na pohotovosť.

kandelabra
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taktotedanie
5. nov 2024

Objednaj sa na ocne tiez