Zdravím. Idem si k vám po rady. Už niekoľko dní mám stazene dýchanie. Bolelo ma aj v zadu na krku asi krčcna chrbtica. Už pár dní mám stazene dýchanie. Raz sa mi dýcha dobre a raz zle. Pijem aj euphillin 200. Teraz má tak skôr tak tlačí na predu a slabšie sa my dýcha. Meriam si aj kyslík v krvy dych a mám 99,98,97 ako kedy. Tak ja už neviem. Stretli ste sa s tým niekto. Prosím vás o rady ako ste to riesili
ak mas dobru saturku tak to moze byt psychika ci stres. mne pada saturka pri stazenim dychani takze viem ze je to astmaticky zachvat
Môžeš mat zablokovaný nejaký stavec ja by som išla na masaz
Psychika.
Ako náhle som si dala flector, trochu to dýchanie uľavilo 🤷😔 už Neviem čo si mám o Tom myslieť
@natalia1997 to isté mávam aj ja, lenže ja sa reálne liečim na panickú úzkostnú poruchu a aj u neurológa, kvôli krčnej chrbtici.
@dreamss a to je aký? Ja už som mala dva krát covid. Pred cca tromi týždňami mi skončil druhý krát
@mamula20 na koľko som mala dva krát covid,tak som si kúpila pulzny oximeter. A meriam si to podľa toho. Takže viem si zistiť koľko mám. Ale môže byť chrbtica môže to byť čokoľvek ale ja si idem len po rady
@natalia1997 lekar