Mám škvrny na čele a stmavla mi časť nad hornou perou

petra098
3. aug 2022

Dobrý deň máte niektorá skúsenosť v tehotenstve sa mi vytvorili škvrny na čele a stmavla mi časť nad hornou perou po pôrode to nezmyzlo no ešte kojím tak to ani veľmi riešiť nemôžem má niektorá skúsenosť poprípade radu čo s rým po kojení pomohlo Vám niečo ?

xsuzannex
3. aug 2022

Ten isty problem.. toto pomaha.. davam si to rano vecer od polovice juna a je to lepsie..

brezza
4. aug 2022

@petra098 mne sa tiez v tehotenstve spravili pigmentove skvrny. Pouzivam denny a nocny kdem eucerin na pigmentove skrvny a absolutnym zakladom je opalovaci krem s vysokym spf bez toho ani na krok von. Ja si davam spf 50 na tvar.

petra098
autor
4. aug 2022

@xsuzannex a kojite či už nie ?

petra098
autor
4. aug 2022

@brezza áno používam faktor no stále sa mi to rozširuje a čítala som niekde že to nejde odstrániť ani laserom som zúfalá vyzerá to hrozné

xsuzannex
4. aug 2022

@petra098 ano, kojim

petricka22
4. aug 2022

@petra098 vitaj v klube 🙂 aj mne sa pod nosom urobili v tehotenstve pigmentove skvrny. Vyzeram, ako keby som mala fuzy. V zime ti to zmizne, ale v lete so slnkom zas vyskoci. Treba na to silny faktor.

petra098
autor
4. aug 2022

@petricka22 neskúšali ste to nejak odstrániť ?

petricka22
4. aug 2022

@petra098 nie, lebo cez zimu to zmizne, mne to vybehne s pehami a stale si hovorim, ze keby som to poctivo mazala 50 faktorom, tak to nemam. Popripade by som na to skusila nejaku kozmetiku k tomu urcenu.