Mám silnú bolesť kľúčnej kosti

den666
6. júl 2021

Ahojte. Nezvyknem písať do žiadnych for no neviem si s tym rady. Už pár mesiacov som pociťovala miernu bolesť kľucnej kosti no neriesila som to. Momentálne som nastúpila na sezónu prácu kde sa fyzická námaha zvýšila a bolesť je už takmer neunosna. Nezaberajú žiadne maste, tabletky, obklady. Nie je to seknuty nerv, ani bolesť svalu, jednoducho cítim ze ma boli kosť. Najhoršie je to pri dvíhanie ruky, obliekaní, no dnes ju cítim už aj v pokoji. Neudrela a som sa, nemala som žiaden úraz... Jednoducho z ničoho nič. Je to veľmi obmedzujúce pri práci. K lekárovi môžem ísť najskôr cez voľno, no je tam jazyková bariéra, preto skúšam najprv sem. Ďakujem za akúkoľvek pomoc.. (Ž, 26r)

blableblu
27. nov 2023

@den666 dobry den ako ste dopadli mna bolieva klucna kost nastriedacku s prestavkami uz asi tri roky

den666
autor
24. mar 2024

@blableblu dobrý deň, v podstate nijako prestalo to. Ale občas sa mi to vracia ale len na pár hodín. Myslím že to bude nieco s chrbticou. Do teraz som na to neprišla a tiež ma to trápi (trápilo) pár rokov. Chvala bohu teraz to posledný rok ustúpilo tak to neriešim