Dobrý deň.
Od obeda ma strašne silno boli hrdlo, nikdy ma nebolelo tak ako teraz. Úplne opuchnuté, silná bolesť pri prehĺtaní. Poradíte mi, čo si mám dať aby to prestalo čím skôr?
Nič iné mi nie je ale som ako keby naraz ostala slabá. Nevladzem ísť ani do lekárne
covid
zaciatok covid urob si domaci test
Nie vsetko musi byt covid preboha 😀 sprav si cesnak z medom normalne roztlac strucik do medu a to jedz, alebo ak sa dostanes do lekarne tak dobry je strepfen alebo strepsils, mna to takto preslo za 2 dni s tou cesnakovou kurou 🙂 a este pred spanim som samotny jeden strucik rozhryzla a prehltla, sice stipalo ale pomohlo na 3 den mi nic nebolo nic nebolelo
Ja si stale robim sol s vodou a kloktam ...potom si hrdlo nahrievam cervenou svetlom/lampou a ked je to isto uz zle ,tak cmulam cesnak cca az 3hodky...caj zazvor,salvia a strepsil a sprej do hrdla...kvalitny med... no a ked to nezaberie,tak uz len lekar..
Covid mi skončil pred mesiacom.
Testy si robím každý 3 deň
Teplotu nemáš? Môže to byt aj angína. Skús si vykloktat slanou vodou
inaksie mne po covide sa stale bolesti tocia okolo...usi/nosne dutiny a hrdlo...a to tiez prekonala zaciatkom decembra...od vtedy nie a nie sa dat do kopy brrrrr ....zevraj je to postcovidovy syndrom mi lekar povedal...posiela ma na ORL na kontrolu,kedze som mala tazko chytene nosne dutiny...
@jjanulienka teploty nemám, Dakujem idem skúsiť
Test bol robený dnes
silny salviovy caj par krat za sebou este teply,na druhy den nebude nic 🙂
Slana voda, kloktaj a na striedacku so šalviou.
Kloktaj vlaznym repikom, ten stahuje zapal a opuch.
Fakt diagnostikujete covid na základe silnej bolesti hrdla??? 🤦♀️ Ja som presne takto pred Vianocami mala hroznú bolesť a bola z toho angína s antibiotikami. Skús Strepfen a sprej Jox, ak nezaberú, určite smer lekár, možno budú potrebné ATB
Pred dvoma rokmi som mala to isté + 40tky. Nepomohol mi ani jox, ani slaná voda a ani antibiotiká do žily. Bol to nakoniec absces za pravou mandlou. Ak nevieš poriadne ani prehĺtať a máš aj horúčky, smer pohotovosť a nech ti spravia vyšetrenie CRP.
Dakujem baby ❤️ Vykloktala som, dám si čaje a dúfam, že bude lepšie
@oliolijanka presne presne 🙏
mne velmi pomaha Jox sprej na silnu bolest, strepfen cmulat…
Mna pred tyzdnom brutal chytilo hrdlo, ako pise @oliolijanka , za 2 dni preslo ale nenormaalna nadcha uz 8my den 🤯🤯.
Kedze som v 8 mesiaci, mozem si dat tak prst do nosa 🤣🙈.
Som 3x ocko, bola som na ag teste aj pcr, negativ aj na 8my den s priznakmi.. doniesol to manzel, chytil aj svagor, aj kamarat… no zaujimave, ja som si bola ista ze to je covid aj ked sme vsetci ocko…. inak by som testy neriesila ale skrz tehotenstvo 🤨🙄
Mne pomohol strepsils Modry ( v spreji) stoji okolo 7€, potom si vždy robim: mlieko do toho maslo a med a daš do mikrovlnky.. bola som strasne chora teploty cele zle covid som nemala ( 3 tyžne vkuse). Teraz pred týždňom som sa otestovala len tak pre srandu a že pozitivna 😂 a proste nič mi neni ani sopel nič..
Teta mala presne toto isté, za dva dni covif pozitívna. 🤷♀️