Mám si dať strojček na zuby?

novyuzivatelc1
21. jún 2023

Dobrý deň,
mám krivé zuby už asi 5 rokov. Mám si dať strojček? Nebude to divné, keď odrazu budem mať strojček. Bojím sa ako to vezmú kamaráti.
Ďakujem.

patka06
21. jún 2023

Ak ťa vzhľad zubov trápi, daj si strojček
Neviem koľko máš rokov, dnes už bežne nosia strojček aj dospelí.
Ak si dáš neviditeľný, nikto ani nemusí vedieť, že ho máš

martinka13
21. jún 2023

Mám 43 a v auguste si dávam invisalign. Nie je na tom nič čudné. Čím skôr, tým lepšie. Dnes sa zo strojčeka nik nevysmieva. Ak áno, si v nesprávnom kolektíve 😀. Takže smelo do toho.

martinka13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzikak
21. jún 2023

preco sa bojis ako to vezmu kamarati ? Ak su to skutocni kamarati tak to pochopia, ze to robis pre seba a chces mat lepsi chrup. Naviac zvyknu si velmi rychlo. NIe je to extremna premena vzhladu. Je to investicia do buducnosti a hlavne do vlastneho zdravia. Keby slo o tetovanie, tiez by bol potrebny nazor kamaratov ? A este jedna mozno nie uplne prijemna informacia - teraz su to priatelia no o par rokov (nikdy nevies, co zivot prinesie) sa mozno ani neuvidite. Ak chces investovat peniaze do narovnania zubov nevahaj. Je vela moznosti ako je to mozne. Strojceky su klasicke, priesvitne, niektori maju len z vnutra....

sissy27
21. jún 2023

@novyuzivatelc1 a ako beru kamarati tvoje krive zuby? 🤦🏼‍♀️ mna by napriklad viac trapilo ktoreho celustneho ortopeda si vybrat, kolko to bude stat, ci to bude boliet, aka je starostlivost o strojcek, aky bude predpokladany vysledok, ake komplikacie mozu nastat a nie co na to kamarati…

maminkadeticiek
21. jún 2023

Kludne mozes.Kym rozmyslas nad tym co na to a tamto povedia kamarati,tak si stale dieta a deti nosia strojceky.Ja mam cez 30 a strojcek mam.

siera_springs
21. jún 2023

Kamaratov neries. Moja kamoska vo veku 24r 2 roky premyslala ci si ho dat. Nakoniec do toho sla a je len rada. Uz strojcek na zuboch nema, len netrebalo otalat si myslim. Ja mam 31 a strojcek na zuboch. Nikto to neriesi..