Krásnu nedeľu želám,
mam zapal slepého čreva, vraj nie je akútny. Lekári mi dali na vyber, ísť na operáciu alebo nie. Brucho ma bolelo 2 týždne, teraz je to už v pohode celkom. Čo by ste spravili vy?
Syn mal asi 10 m dní do zadu, podráždené, tiež je v pohode aktualne, ale na výber sme nedostali.
@bluebriggs a priebeh bol v poariadku? Ja rozmýšľam len z toho dôvodu, že sa snažíme o bábo a je tu šanca, že som tehotná 🙂
@nina24888 nie bol na pozorovaní 3 dni, infúzie mal a neoperovali, teraz je tam chaos.
@bluebriggs to sa može hocikedy vrátiť?
Mne prasklo a bojovala som o zivot. Nikdy viac...radsej von
dcére hrozila operácia v júni...dali nám na chirurg. lieky .... Pomohli.
@deti95060810 nám lieky nedali len šetriaci režim.
U mňa tiež doktori čakali a skončilo sa to zápalom pobrušnice a zauzlením čriev a operáciou na poslednú chvíľu. Utiekla som hrobárovi z lopaty. Mala som 6 rokov... Ale pamätám si to. Laik.
A samozrejme kopec zrastov tam mám. Ale našťastie mam 2 detičky. Aj keď nebolo to jednoduché...
Nesla by som len kvôli tomu ze treba test na covid a kvôli tým drahotam .. skús nejakú prírodnú liečbu zatiaľ
@elenajezova pre boha, to je hrozné...
Vzhľadom k tomu, že je potrebná hospitalizácia by som počkala kým sa to trochu ukľudní - budúce leto dúfajme.
Mne slepe vcrevo prasklo a doslova som usla hrobarovi z lopaty. Keby som vedela a mohla s tym nirco robit skor, isla by som. 10 dni po prvej operacii som isla.na druhu, lebo som mala absces. Po tychto zakrokoch mam kolu zrastov a viaceri lekari ma.presviedcali, ze prirodzene mat dieta nebudem. Aspon v tomto nemali pravdu, lebo drobcek uz ma pol.roka, ale dlho trvalo, kym som otehotnela.
Aj my sme mali problém s otehotnením. Bola som na diagnostickej laparoskopii a tam mi zistili, že by bolo dobré dať von slepak. O mesiac na to som otehotnela a celé to tehotenstvo plné strachu, keď ma zabolelo v okolí slepaka a potom predstava, že by som musela odísť na operáciu od môjho malého bábätka, bolo to hrozné. Keď mal malý rok a pol, šla som na jednodňovku. Na ďalší deň som bola doma, cca 2 týždne rekonvalescencia a ten ulavujuci psychicky i fyzicky pocit (že už je von, že už sa mi neozve v najnevhodnejší čas) na nezaplatenie.
Mne ked zistili, aj ked nie akutne. Isla som dobrovolne na OP.
Tak dneska som bola na vyšetrení, mam zväčšené a zmnozene lymfatické uzliny v brušnej dutine a crp 80, vysoké... a veaj mam dlhšie slepé črevo ako by malo byt. Ale viac mi nikto nechcel povedať a všetci sa tvárili hrozné a ľutovali ma... mam sa báť? V pondelok mam ísť na operáciu. Snad sa dovtedy nezblaznim 🤦🏻♀️
@nina24888 no tak teraz uz musis ist na operaciu ...
@bluebriggs musím :( sa bojím tých Lymfatických uzlín
@nina24888 ved jasne ze mas zvacsene LU pretoze je zapalene slepe crevo.. to je z toho
Urcite by som sla
Ja ho mam aj uz operovane. Nikdy nevies kedy to moze opat vzplanut..