Poznáte niekoho kto ma schizu a neuznali mu id lebo sa mi to zdá nespravodlivé
@zmrzlinka2021 žiaden a to mám dve hospitalizacie a elektrosoky
toto je vizitka nasho "socialneho" systemu
tak to sa este na rentu nesetrilo...
nevieme okolnosti preco ti to neshvalili, proste malo informacii, mozno si podla dr stabilizovana
poznam schizofrenika co pracuje v nemocnici...
Debili však tie lekárky sa chovajú ako keby davali zo svojho.Môžeš pracovať jasné iste ja by som zavolala media občana za dverami.Hajzli. Mužov synovec má to iste a ma plný ID.Hoväda nato človek ani nevie čo ma povedať. Moja kamarátka ma rakovinu na dvoch orgánoch tak vzali jej plný dali polovičný a ma ísť pracovať.Prehnity systém.
@juli268 pisat odvolanie, rovno volaj na komisara pre postihnutych, podla mna mas zle napisane spravy od odbornikov. Tam musi byt vylozene, ze diagnoza je tak vazna, ze sa nevies sama o seba postarat a detailne vypisane. V podstate iba to, co nevies a nie si schopna. Lebo take spravy, kde dokopy nic neni od lekarov, to zmetu zo Stola
@juli268 nikdy nie je diagnóza ako diagnóza....máš liečbu? chodíš pravidelne psychiatrovi? treba to riešiť cez psychiatra, ono podstatné je, čo on napíše do správy v akom stave momentálne si.....rovnako pri ďaľšej žiadosti môžeš požiadať o iného posudkového lekára pre zaujatosť....lebo veľmi záleží aj od toho ktorý posudkový lekár to posudzuje....
@juli268 V tabuľkách máš na schizofréniu od 35 percent hore, takže áno, môže sa stať, že človek s schizofréniou nemá nárok ani na polovičný ID. Veľa robí v akom stave si momentálne, respektíve si bola v dobe podania žiadosti o ID a čo ti napísala do tej "hlavnej" správy psychiatrička, že ako ťa ochorenie obmedzuje a či si schopná pracovať...
Skus marihuanu
@juli268 ani polovičný?