Mám schizofréniu a neuznali mi invalidný dôchodok

juli268
15. sep 2024

Poznáte niekoho kto ma schizu a neuznali mu id lebo sa mi to zdá nespravodlivé

zmrzlinka2021
15. sep 2024

@juli268 ani polovičný?

juli268
autor
15. sep 2024

@zmrzlinka2021 žiaden a to mám dve hospitalizacie a elektrosoky

pink_lady
15. sep 2024

@juli268 treba sa odvolat
setri sa na Robkovu rentu...

juli268
autor
15. sep 2024

@pink_lady aj som sa odvolala zamietli ale pred 9 m som si dala novú žiadosť a čakám kedy má zavolajú už to nedávam

koniarova
15. sep 2024

@juli268 a dôvod zamietnutia bol aký?

juli268
autor
15. sep 2024

@koniarova ohodnotili iba na 35 %a že môžem pracovať ale čo poznám ľudí s touto diagnózou tak majú všetci ID

kp7333
15. sep 2024

toto je vizitka nasho "socialneho" systemu

koniarova
15. sep 2024

@juli268 veľmi ma to mrzí. Tvoja dr. nevie pomôcť?

pink_lady
15. sep 2024

tak to sa este na rentu nesetrilo...
nevieme okolnosti preco ti to neshvalili, proste malo informacii, mozno si podla dr stabilizovana
poznam schizofrenika co pracuje v nemocnici...

juli268
autor
15. sep 2024

@koniarova dala som si novú žiadosť ale už 9 mesiacov čakám a som v napäti či mi opät zamietnu je to na nervy

alickapusinka
15. sep 2024

Debili však tie lekárky sa chovajú ako keby davali zo svojho.Môžeš pracovať jasné iste ja by som zavolala media občana za dverami.Hajzli. Mužov synovec má to iste a ma plný ID.Hoväda nato človek ani nevie čo ma povedať. Moja kamarátka ma rakovinu na dvoch orgánoch tak vzali jej plný dali polovičný a ma ísť pracovať.Prehnity systém.

kiki68
15. sep 2024

@juli268 pisat odvolanie, rovno volaj na komisara pre postihnutych, podla mna mas zle napisane spravy od odbornikov. Tam musi byt vylozene, ze diagnoza je tak vazna, ze sa nevies sama o seba postarat a detailne vypisane. V podstate iba to, co nevies a nie si schopna. Lebo take spravy, kde dokopy nic neni od lekarov, to zmetu zo Stola

mogaa
16. sep 2024

@juli268 nikdy nie je diagnóza ako diagnóza....máš liečbu? chodíš pravidelne psychiatrovi? treba to riešiť cez psychiatra, ono podstatné je, čo on napíše do správy v akom stave momentálne si.....rovnako pri ďaľšej žiadosti môžeš požiadať o iného posudkového lekára pre zaujatosť....lebo veľmi záleží aj od toho ktorý posudkový lekár to posudzuje....

marsmykkok
16. sep 2024

@juli268 V tabuľkách máš na schizofréniu od 35 percent hore, takže áno, môže sa stať, že človek s schizofréniou nemá nárok ani na polovičný ID. Veľa robí v akom stave si momentálne, respektíve si bola v dobe podania žiadosti o ID a čo ti napísala do tej "hlavnej" správy psychiatrička, že ako ťa ochorenie obmedzuje a či si schopná pracovať...

janculikpotocka
16. sep 2024

Skus marihuanu