Vcera som sa bola dat testovat, test negativny. Nic mi absolutne nebolo. Dnes rano mi bolo tak divne, akoby bolest svalov. Poobede zvysena teplota 37,5°C. Mozno je to len nachladnutie, netusim. No otazka, ako postupovat? Dceru asi zajtra do skoly nedavat? Mam sa znovu objednat na test? Dcera ma ist v piatok na vikend k svojmu otcovi.
@janinah prosim nevies ci sa doplaca za pcr test? Lebo viem ze kedysi sa platilo a dost vela. A kedze momentalne nepracujem, tak by to nebolo mozne.
@janinah akurat som cez google nasla ze mam narok na 2 pcr vysetrenia za mesiac..
Na stránke coronagov sa zaregistruj na PCR, že máš príznaky a zaskrtni aké. Teoreticky pokiaľ nemáš pozitívny test, tvojich blízkych sa karantena netýka iba teba. Avšak z ohladuplnosti by bolo vhodné nechať malu doma až do výsledkov PCR.
Také isté príznaky som mala aj ja. Test negatívny a na druhý deň bolesť svalstva a teplota 37,5....objednala som sa na pcr test....objednali má až na 8.den...bola som pozitivna a bez príznakov...
Presne takto to mal manžel, v sobotu večer negatívny, na druhý deň teplota zvýšená a necítil sa dobre, za dva dni mu test pozitivny
Otec nemal príznaky,antigen negatívny,do rána sa cítil divné a išiel znovu na antigen a pozitívny,keď nechceš začať na pcr tak choď na antigen zajtra,ak máš príznaky a bude to covid bude ti pozitívne
@juliatriscova no idem sa teda objednat. Ale este 1 otazka, co dovtedy kym na test pojdem (ak to teda bude dlhsie trvat). Mozem napr.do obchodu, dcera do skoly? Lebo na zaklade coho by som tieto veci nemala?
No a akurat mi prisla odpoved, ze moje priznamy su nedostatocne na pcr vysetrenie. Super
Chod znovu na antigenovy
Tiez by som sla znova na antigen, aj my sme tak boli, v sobotu s muzom negativni, v pondelok sme sa citili blbo a sli sme znova a uz pozitivni obaja.
Nevyhadzuj zbytocne peniaze za pcr, kludne chod znova na antigenovy... Ja uz v stvrtok vecer som sa nejako zle citila, v piatok som mala este negativny test... A v nedelu uz som bola strasne unavena, nevladala som, zima mi bolo. Sla som na test a uz som bola pozitivna
Ok dakujem. Tak sa objednam.
Svagrina v sobotu tip top negat
Antigen.v nedelu rano sa zobudila presne take priznaky ako opisuje tak zbehla aj v nedelu na antigen a pozit.takze kludne mozes byt pozitivna z 1 dna na 2
Ja som mala príznaky a bola som negatívna na ag a až na 4 deň od začiatku príznakov som bola pozitívna na ag. I keď niekedy sa stane že ta ag nemusí odhaliť nakoľko nemusíš byt infekcna
Dakujem vam vsetkym za odpovede.
PCR test