Dievčatá, neviem ci stres či čo ale mám.rychly pulz strašne akože kebyže si nenameriam tak ani neviem není mi nijak zle 145 . Skúšala som zimnú vodu nepomáha celá sa trasiem....dala som si.magnezko som v strese
@zmrzlinka2021 zrazu som tehotná ale satiraciu mám v pohode
@zmrzlinka2021 možno covid? Možno fakt stres? Dá sa nejak znížiť?
@zmrzlinka2021 normálne ma.celu trasie
Hlavne klud, je to len stres alebo panicka porucha, ukludni sa dychaj z hlboka to prejde
Aj ja si myslím, že pokial nemas zdravotne problemy, lahni si pod paplon, deku, ab si nedostala este i zimnicu (to sa stava), a sustred sa na dýchanie. Normalne, nie zhlbo, sa nadychni a dlho pomaly vydychuj - snaz sa akoby zapiskat. Co najdlhsie. Opat nadych obycajny, kratky a dlhy vydych. Prejde to, uvidis!
Nepísala si náhodou, že máš covid? Ci tvoja dcéra je pozitívna? Kľudne z toho to môžeš mať
@vanda323 Daj si vyššie dávky magnézia a skús pomaly hlboko dýchať ako pri pôrode. Na 4 nádych, na 8 výdych. Zavrieť oči a skúsiť predýchavat a pomaly uvoľňovať stres. Ale ak to neprejde, tak by bolo asi dobre zavolať, alebo ísť na pohotovosť.
Ja som mala po Covid očkovaní zrýchlený tep niekoľko hodín, aj preto predpokladám, že je to práve aj príznak Covidu, ak ho dostaneš. Mne pomohlo to magnézium a dychové cvičenia.
@vanda323 si OK? volala si lekara?
@vanda323 ha sim v tehu mala vysoký pulz sk mate par dni určite kardio a interne mala mi tlacila na aortu ja som a: lapala po dychu ....akje velmi zle volajtr 155 a tam sa informujte
@caroline_
@zuzkaa1991
@zmrzlinka2021
@tinka_1807
@janai1
@palicka
@fiafia
@majkappp Ahojte dievčatá, odpoviem v takto hromadne. Volali sme 112. Prišla zachranka tlak som mala 130/64 . Saturacia ok akurát tep bol rýchlejší. Zobrali ma na bundu, spravilii utz. Mala je v brusuku ok. Lekárka na gynde.mi povedala že si to mám kontrolovať zapisovať aj tri krát denne. Dcérka Emka 6 ročná.je Covid pozitívna. Myslím si, nechcem.si nič privolavat že aj mne začína Covid. Hoci mi robili atg test. Bol negatívny ale necítim sa veľmi konfortne. Ako keby ma.boleli kĺby cítim sa na teplotu no keď si ju odmeriam je len zvýšená hoci by som v tej chvíli povedala že 40-tka.Ma gynde mi nič nedali lebo že tlak bol ok. Že ten pulz no ...som tam mala.126 že to není nič hrozne. Ale zážitok z nemocnice Vám poviem dievčatá otrasný. Ja tomu nechápem čo ja priťahujeme naschvál také situlacie...musela som ísť cez covid oddelenie pre tehotné hoci mi vyšiel negatívny test. Ako ok celkom chápem pretože mám dcérku pozitívnu. Ďalej pri príchode arogancia sestričiek....rozprávajú sa nahlas medzi sebou ... čierna prišla? Ja že hop super akože nechcelo sa mi hádať ale strašne ma to nahnevalo, fakt nahnevalo dievčatá, ja viem že toho majú veľa ale takto sa k ľuďom neaprava! Celé vyšetrenie také arogantne prebiehalo asi som ich vyrušila...bola som proste veľmi smutná...
@janai1 Dakujem za povzbudenie ❤️ a za záujem. Už aj naša Laura 1,9 mesiacov má teplotu asi to je ten covid. Mne je total zle dala som si už dva krát Paralen. Raz keď som prišla a teraz normálne sa cítim že mám horúčku asi 40 ale mám 38.Bolia má.nohy také ťažké sú. Zvracať sa mi chce trasie má od zimu hoci mám zimné pyžamko na sebe
@vanda323 silno držím palce aby ste boli všetci čo najskôr zdraví. Ono ten pulz si netreba tak všímať, myslím si,že to robí hlava. Toľko negatívneho je okolo kovidu písané ,že keď človek ochorie ma reálny strach a je to pomaly ako smrteľ by né ochorel. Nepomáha to. Mozno by ani neboli takéto sprievodné príznaky len to robí nahromadený strach o seba a o rodinu. Myslim na Vás. PS takto sa nesprávajú len k čiernym takže si to neber osobne 💪
@fiafia Ahoj, ďakujem ti pekne za správu. Momentalne mi asi zabral paralen, som úplne mokrá. Myslíš že si môžem dať sprchu? Lebo viem že keď som bola malá doktor mi vravel že keď je človek chorý nesmie sa sprchovať. Ale keď ja sa cítim veľmi nekonfortne.
A áno kolo Covidu je toho toľko že človek ak ho dostane je v takom strese
@vanda323 Sprachu si určite môžeš dať :D Vždy sa môžeš sprchovať, akurát pri horúčke ideálne vlažnú, aby sa organizmus neprehrievala a ak môžeš, tak po sprche naspäť do postele. Posilňuj imunitu -cesnak, cibuľa, vitamín C. 🙂
@vanda323 ja som brala tabletky na pulz určite ist na kardio a interne ako som pisala.....posledne 3 4 mes som brala tabletky az do porodu potom už som nemala vysoky
@zuzkaa1991 Už je ok , zvýši sa pri teplote
@tinka_1807 Ďakujem ti
pulz? a aj si sledovana u lekara? ci to len zrazu...