Baby poraďte uz som zúfalá. Mam hrozne riedke vlasy, ale také riedke ze uz nemôžem ani chvost si urobiť. Poraďte nejaké prírodné rady. Nejaký šampón co je uplne ze prírodný. Nechcem žiadne už reklamné ťahy, keďže trpím s tým už roky. Mala som krasne vlasy, ale nestačilo mi to tak som si dala predlžovať a tým mi hrozne vypadali. Trpím uz tým roky. Neviem kde hľadať pomoc ďakujem
No dlhe vlasy uz asi nenosit neexistuje nic z coho zacnu rast hustejsie vlasy, skor zvolit taky strih po bradu alebo tak co opticky spravi ako tak objem, vlnky si spravit a tak
U kožnej lekárky. Umelé vlasy ti niekedy vytrhnu tvoje ale malo by ti to potom normlane dorast. Žiadne prírodné šampóny. Kúp si v lekárni šampón, tonikum a výživové doplnky a skus. Ak nič pomôže ti kožný lekár s tým. Ale.ak je to vytrhnuté, malo by to dorastat.
@simca06022011 lenze pise, ze trpi tym roky za roky by jej davno vlasy dorastli, poznam baby co si predlzovali a ostala polovica vlasov bohuzial
@zuzubb007 nevieme kedy naposledy predlzovala, dala to dole atď. Ak jej tie vlasy nedorasraju tak možno nie je na vine to predlžovanie. To už je na nej aby skúšala a zisťovala. Sestre takto vlasy vypadali z predlžovanie, trvalo to ale narástli jej, používala vody vlasové a pod. Vyslovene jej vytrhalo cele pramene.
Chod k dermatologovi, na to ziadne samponiky nepomozu.
problém nie je v šampóne ale v tvojom zdraví. Daj si vyšetrit štítnu. Ak ti zredli po predlzovani, tak ideálne krátky strih a šetrný šampón z lekárne. Zázraky vsak vplyvom šampónov nečakaj
@vanilkovazmrzka a dermatolog mi pomôže? Co tam dávajú?sampon na predpis ci?
Sampon ti urcite na toto nepomôže ani prirodny ani od dermatologa žiadny. Sampon sa medostane tak hlboko do pokožky odkadial vyrastá vlas takze ti to nijak neovplybní.
Toto treba doplniť zvnútra potrebne vitaminy.
No sa ti cudujem ze si takmer plesata a este si nebola u dr.Ano,viacere pripravky su drahe a mne teda pomojli,ale urobi ti krvne testy,mne predpisala 2 roztoky robene v lekarni co som striedala a kazdy vecer potierala,davala mi tekuty dusik na pokozku hlavy.Normalna st.doktorka.Nerozumiem na co cakas.
Viea ty vobec ci nemas alopeciu?
@maminkadeticiek boli ste normalne u kožnej doktorky dermatologicky alebo? Neriesila som to, keďže som bola tehotná tak spm to nechala tak a teraz to riešim. Po porode som 2roky
dermatolog hadam ta najskor vysetri a potom ti da co potrebujes, nie samponiky nie, a mimochodom po porode tiez riadne zvyknu vlasy padat... velmi zalezi od coho ti tie vlasy vlastne az takto vypadalo, ci stale padaju, ci rastu nove.. ci jenejaky problem s pokozkou, alebohormonmi, alebo niecim inym...
Ako píšu dámy, určite navštíviť lekára. Mne trocha pomáha masírovanie pokožky hlavy, šetrné umývanie vlasov, žiadne vypínanie do vysokého copu, nefénovať, nežehliť a pod. Ale to sú len opatrenia, najdôležitejšie je navštíviť dr, vezme krv, zistí, čo je vo veci.
Ako pisem u normalnej statnej koznej.
Ďakujem. Objednala som sa na kožné tak pôjdem
Ešte sa chcem opýtať dnes som si umyla vlasy kolko si nemám umývať na vyšetrenie?
V prvom rade treba najst pricinu 🙂 potom uvidis 🙂
Trichologicke vyšetrenie
Mne viditelne pomohli "Vlasove hnojivo" sampon + tabletky. Ale striedam to s Parusanom a Klorane chininovym samponom. A kratsi strih vlasov.
Za mňa osobne môžem jedine odporučiť nasadiť kolagén Vital Proteins. Ja ho používam už niekoľko mesiacov a vlasy mám krásne husté. Po treťom pôrode mi veľa vyzerali, ale teraz si môžem zaplietať vrkoče a sú krásne silné a zdravé.
Skuste sa aj prakticjej opytat, stitny zlazu mate v poriadku? Nie ste v strese?
Účes z krátkych vlasov ktorý ti opticky zväčší množstvo vlasov