Mám riedke vlasy

monika5481
14. apr 2023

Baby, tie, ktoré máte na hlave 3 vlásky ako to riešite? Ja už som hotová, pred pár rokmi som mala ešte dobrú kvalitu -hrubší vlas, no teraz nechápem (momentálne kojim už rok aj niečo) ale už pred kojenim mi začali brutálne vypadávať vlasy, vlasy mam na hlave dokopy tri, su slabé, lámavé, no hanbím sa vyjsť takto aj von, riešim to tým, že si vlasy vždy po umytí vykrepujem, vytupirujem a dám zopár príveskov, no takto sa žiť nedá, veď mám 31 a o pár rokov budem holohlavá 😥 chcela som ísť ku kadernícke na predĺženie a zahustenie ale bojím sa,že potom sa mi vlasy už načisto zničia

sona96
14. apr 2023

@monika5481 máš ich také zničené presne preto, že s nimi robíš hlúposti, krepujes a tupirujes. Nájdi si dobrú kaderníčku alebo choď ku koznemu, oni ti poradia najlepšie

pribinak
14. apr 2023

Tieto procedúry ukončí (to čo ty popisuješ to sú take starobabkovske upravy)
Ty si sama veľmi ničis vlasy

Miesto toho by som si dala spraviť jednoduchý účes u sikovnej kadernícky
Šla by som ku kožnej či ti niečo nepredpise

Zatiaľ by som si kúpila take všeobecne vitamíny ako zinok selen

marcellka32
14. apr 2023

Na vlasy minoxidyl, vnútorne metionin

bessie12
14. apr 2023

@monika5481 v prvom rade prestaň tupirovat a krepovat vlasy. Vieš ako ich to ničí?? A potom si nájdi dobrú kaderníčku a doktorku ako ti už bolo vyššie poradene + nejaké tie vitamíny

simca06022011
14. apr 2023

nekrepuj a netupiruj, ved to ti vypadnu aj tie zvysne tri. Jemna starostlivost, proti padaniu vlasov, vitaminy. Vlasy podla moznosti skratit.
CO sa tyka koznej, vacsiou je to pokus omyl... tolko samponov ktore som nakupila a pouzivala.. co sa tyka veci na predpis, davaju alpicort vodicku, a mne co pomahalo, bola kapsicinova voda (to miesali v lekarni).

mandzula
14. apr 2023

Keďže pár rokov dozadu si mala vlasy ok, skús sa zamyslieť, čo sa odvtedy zmenilo. Tehotenstvo a dojcenie ta mohli obrat o mineraly, vitaminy, aminokyseliny dolezite pre rast vlasov. K tomu stres a unava, ktore ta mohli obrat o zelezo, ci "nacat" stitnu zlazu. A navyse si vlasy mechanicky poskodzujes sposobom upravy a zatazujes korienky priceskami. Odporucam ti lekara, nech ti porobi zakladne vysetrenia, popripade ta posle na endokrino, trichologiu, na gyndu, ocne, k zubarovi.

elmivelmi
14. apr 2023

@monika5481 tak veko vls vypadavaju aj zebaˇ a hlvne ak kojis.

andrea112255
14. apr 2023

@monika5481 ahoj napísala som ti správu