Ahojte reumu mám už cca 6 rokov a rozmyslam nad zmenou doktorky preto sa chcem opytat či je normalne že vás doktorka vysmeje Ked sa opytate na dietu (čítala som to vsade že je vhodná) .. taktiez som malá problém s metotrexanom nafuknute brucho a každé ráno som vracala Ked som cítila cigaretový dym alebo kávu a Ked som som jej to povedala tak že som tehotna aj Ked som povedala že niesom dalej to neriesila tak som ICH vysadila a dobre až na to že to brucho mi ostalo.. a pravdepodobne na zápal ruky mi dala bez pozretia 2 flektory denne už neviem co si na to dat bolí a napuchnuta 😭
@pastelka292929 nielen dieta, ale aj opakovana hladovka...lekarku zmen ihned, je to zrejme zadubena, dalej nevzdelavana stara skola
Ak to nemáš ďaleko,Bratislava , poliklinika Karlova Ves, Fidelitas, MUDr. Halmová...vrele doporučujem..
@pastelka292929 bioharmonia.sk, Mudr. Šuch ODPORUCAM
@katty2012 na dietu mi povedala že co chcem chudnut 🤦 a já že však koli tej reume a že však mám výsledky dobre že to nepotřebujem.. pricom mi to vlasne povedala aj vtedy Ked mi začínala a stastie v nestasti isla som robit do ciech a to som fakt sa po robote nedokázala napít vody až som dostala reumatologicku horučku tam má zobrala reumatologicka co mi dala tabletky a potom Bolo dobre a Ked som přišla naspet tak ta Moja mi povedala že to je zaujmave že to potvrdili že ona by povedala že ju nemám už vtedy som malá pochybnosti Lenze ona jediná jediná má zobrala vsade malí plno...
@reenie to mam daleko ale dakujem 😔
@monika2605 dakujem za radu ale nenašla som tam dobru recenziu na neho možno sa mýlím ale připomíná mi to jednu paní ku ktorej som sa dostala lebo som malá strasne bolesti (myslela som ze aspoň pomoze) Bola to niake čínské meranie neviem presne a našla mi vsetko možné okrem reumy a dala mi zoznam vytaminov ktore som si malá u nich kupit a 250 na mesiac by to vyšlo tak som sa usmiala a isla som prec..
@pastelka292929 ja tam chodim s reumou, jedine on mi pomohol v 17 rokoch som skoro prestala chodit... je to PAN doktor ...nastavi stravu.. a hlavne riesi pricinu a nenapchava ludi liekmi oortikoidmi, antireuamtikni, antimalarikami co vsetko som ja brala ako 17 rocne dievca... doktori mi vraveli ze prestanem chodit a len vozik ma zachrani..cuduj sa svete dom skoncila gymnaziu vysokymu skolu, zamestnala som sa ,vydala som sa a uz cakame babatko... co lekari tvrdili ze v zivote pri mojek reume nedokazem dieta vynosit....
Moje známej na reumatické problémy pomohlo keď začala dlhodobo piť aloe vera-freedom+kapsule, teraz už jej lekárka vysadila lieky.
Dobrý den chcela by som sa spitat ve spravi od doktorky mam napsáno pozitivni RA na AB ja uz chodit viac ako 4 roky u odvodniho stim že mne bolení strazne ruky a a nohy ale říká že reumu nemám ale teď sem se dočetla ve správné ze mam pozitivni RA sprava od doktorki mam uz starou asi3 roky ale nerekli mi že mám tu reumu at den sem si to hodila na gogle co znamena pozitivni RA tam sem se dočetla ze ten je reuma ale nevím co znamea to AB někdy už nemůžu vidržet je to strasna bolest
Zmeň doktorku prosím ťa čím skôr, pozri si recenzie cez Google podľa toho odkiaľ si