Mám respiračné problémy.Má Chorvátsko v apríli význam?

gerdusha
7. feb 2011

ahojte,

rozmyslam, ako stravit velku noc...a vzhladom na to, ze mam respiracne problemy a som imunodeficitna, napadlo ma ist do chorvatska. ale neviem, april...chorvatsko...ma niekto tuto skusenost?

gerdusha
autor
7. feb 2011

chcem este dodat, ze by som tam nesla za ucelom kupania sa v mori 🙂...skor prechadzky pri mori a tak...a hladam nejake kocky, co tam v tomto obdobi boli

hophophop
7. feb 2011

@gerdusha
Ahoj,my sme uz boli v aprily v Chotvatsku,ono je to skor na nahodu,my chodime na tri tyzdne,niekedy cele tyzdne preprsi a niekedy je fajne teplucko! Ono aj zalezi´do akeho kuta Chorvatska ides....minuly rok sme boli zaciatkom oktobra a este stale sme sa mohli opalovat a kupat v mori!
Pozri si prognozy a ked sa ti da,tak cestuj az chvilu pred tym,nez sa usitis,ze bude pekne a teplo!
Inac nie je problem v aprily v Chorvatsku sa prechadzat v tielku a kratasoch,vecere su urcite chladne,ale ak je den zaliaty slnkom,nie je problem!

Prajem peknu dovolenku!

gerdusha
autor
7. feb 2011

@hophophop ,
dakujem za reakciu...s tym preprsanym pobytom by to bolo v keli... 😉 ...ani ja a ani mm nie sme bohvieaki soferi, cize by sme sa museli spoliehat len na sluzby cestovky 😒

hophophop
7. feb 2011

@gerdusha do Chorvatska da pricestovat aj vlakom.... 😉 mozno lacnejsia alternativa k cestovke! 😉

macka01
7. feb 2011

môj názor je,že pokiaľ by šlo o prechádzky a inhalovanie,tak je lepšie isť,ked nie je priveľmi teplo,to ovzdušie je "slanšie"ak to môžem tak povedať a pre astmatikoch a prieduškároch vhodnejšie,ale ako bolo povedané,na kúpanie v mori zabudni,to býva studené ešte aj v máji tobôž v apríli 🙂