Mám redšie vlasy

orchidea89
15. mar 2021

Ahojte, potrebujem poradiť. Pred rokom, som mala krásne dlhé husté vlasy v lete som si ich dala ostrihať..
Vlasy mi narástli mám ich znova dlhé, mne rastu rýchlo, len ich mám veľmi riedke oproti tým vlasom čo som mala :( .. som veľmi z toho smutná...
Mám vo vlasoch aj seboreu.. používala som šampón SKIC-CAP a od tej doby mám také zvláštne vlasy..
Už teraz mám iný šampón...
Prvá fotka 2019
Druhá teraz 2021 .. žehlím si iba raz do mesiaca niekedy ani to nie.... vlasy si málokedy vyfenujem iba keď sa niekde ponáhľam...
Fakt už neviem...keď si ich umývam vypadávajú mi, aj keď si ich češem... :( ..

orchidea89
autor
15. mar 2021

Nie pred rokom som sa dala ostrihať to bolo v roku 2019 v lete v auguste

maud13
15. mar 2021

ahoj, aj môj priateľ má seboreu vo vlasoch. zohnala som mu na to tuhý šampón zo stránky eko market (tak nejako). stál asi 3 alebo 4 eurá, ale treba ho prelievať jablčným octom. umyješ si vlasy a potom si opláchneš octom, je to ako neutralizácia zásaditého mydla + fajnový kondicionér.
Celkom mu to pomohlo, minimálne lupiny už skoro absolútne nemá, používa ho s prestávkou asi 2 mesiace.

orchidea89
autor
15. mar 2021

@maud13 a nevypadavaju mu vlasy?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maud13
16. mar 2021

@orchidea89 takmer vôbec si myslím.

missviolet
16. mar 2021

ja mam seboreu tiez... a vlasov mam tolko ze mozno tretinu z tych tvojich uz preriedenych.... odstrihla by som isto poslednych 15centi, vizualne to pomoze, po lakte to mas fajn. ja som zacal na to strasne padanie brat nemecke vitaminy cosphera haar vitamine pre zlozenie, aj kozna schvalila plus beriem kolagen a zelezo. ale pozor, dobre zle po tom tie vie byt, zelezo a zinok su tazke na zaludok. takisto na pdanie pouzivam wella serum professional, kazdu den masirujem, pouzivam hodvabne gumicky a olaplex sampon a kondicioner.