Mozem.sa spitat ci toje je normalne ked mam pulz stale 100 a busenie srdca
@zuzka2026 mam aj echo visetrenie este maju mi robit visetrenie na železo asi ci mi nechina zelezo no ale.ja sa bojim abi srdce neco nebolo stoho
@lenkapompova to neni normálne čím skôr navštív obvodneho a pravdepodobne potom smer kardiológia. A tlak máš aký?
@zuzka2026 ano echo mam dobre som stoho velmi visresovana teras beriem lieky nato metoprolo
@markusrasford tlak mam dobri len pulzi mam visoke
@markusrasford kto jej asi tak robil echo srdca? Vypravca?
@lenkapompova ako dlho trvá búšenie srdca?
@zuzka2026 ja mam aj depresiu liecim sa na to ale toto ma teras velmi vistresovalo tie pulzi
@viestta pýtal som sa ja teba niečo?
@markusrasford tizden
@markusrasford nie, ale ja sa pytam teba
@zuzka2026 hej musim sa upokojit lebo pulzi mam stale take visoke potom
@viestta síce by som nemusel ale odpoviem ti
Keď jej robili echo mohla mať búšenie srdca v "normale" ten stav sa jej mohol zhoršiť po echu. Autorka nepíše nič o tom .
@viestta co ste povedala echo mi robili na kardiologi
@viestta zdravotný stav človeka sa môže behom hodín meniť co bolo ráno o 8 ôk nemusí byť večer o 19 už ôk. A najbližšie tvoje stupidne poznámky si odpustí.
Štítnu žľazu máš v poriadku? Obvoďák to vie zistiť z krvi. Iné problémy nemáš? Normálne to isto nie je, treba nájsť príčinu.
@lenkapompova vsak ja viem, ze echo srdca robia na kardiologii
@dixitka ano robili mi aj na stitnu žlazu mam v poriadku nemam štitnu zlazu
@viestta dobre ze viete ja sa len pitam kto ma stim skusenosti
@lenkapompova a srdiečko si vôbec neodychne stále tak silno buši?
@markusrasford prestane potom to busenie len si to citim ked si lahnem
@lenkapompova treba ísť k lekárovi a žiadať aby ti dali prístroj na meranie srdiečka co mas 24 hodín a podla toho ti vedia určiť ako dalej. A správne lieky nasadit
@markusrasford som objednana 30 teras ale misli si dochtorka asi ci mi nebude chibat železo a horcik
Nepisala si sem uz pod inym profilom?
@kitycat nie
@lenkapompova to sú ešte 2 týždne a tvoj zdravotný stav sa zhoršil od poslednej návštevy lekára?
@markusrasford ano dali mi lieky nato metoprolo