Mám problémy so spánkom

9. apr 2021

Ahojte, posledné týždne som si prešla veľkým stresom a osobnými problémami, ktoré sa na mne podpísali. Nemôžem zaspať a keď už zaspím, tak sa v noci niekoľkokrát budím dosť spotená a mám triašku. Už dlho som sa nevyspala, trápim sa potom aj cez deň. Viete mi poradiť aké dostupné lieky/ bylinky vám pomohli na takéto problémy počas spánku? Čo to som vyskúšala a nepomohlo. Viem že sa musím vysporiadať s tým čo sa deje, no niektoré veci proste potrebujú čas. Ďakujem vám všetkým za rady..

pribinak
9. apr 2021

Nechceš si dať nejaké ľahké lieky my spanie predpísať? Len na nejaké to najťažšie obdobie. Lebo nevyspatost s únavou sa tiež podpisu na tvojom zdrav. stave

jallka11
9. apr 2021

Skus bylinky, medovka je dobra na spanok a stres.

bmuller
9. apr 2021

Skus si v lekarni kupit melatonin - je to hormon spanku, mal by ti ulahcit zaspavanie. A na vecer popijat upokojujuce bylinkove cajiky (s obsahom medovky, chmelu, mucenky...). Existuju aj rozne prirodne pripravky na upokojenie, v lekarni ti poradia.

kikusa2021
9. apr 2021

CBD

missviolet
9. apr 2021

Melatonin, davka aspon 3 az 5 mg

leuska15leuska15
9. apr 2021

Čaj Teekanee- spánok a nervy. Mne dosť pomáhal istý cas

elisse247
9. apr 2021

CBD alebo CBD to už je silnejšie.

rene007
9. apr 2021

Skús Dormian Rapid alebo Tryptofán B od Kompava tie sú s prírodných produktov najlepšie a z čajov odporúčam Yogi na spanie, aspoň 10 -30 min. pohybovej aktivity denne najlepšie yoga alebo beh a pred spaním vyvetrať dokorán a aspoň polhodinu pred spaním nepozerať do technológií (mobil, telka atď)

karima512
10. júl 2023

mne pomaha cbd s melatoninom a teraz skusam nove CBD + CBN a tiez je to dobre mam to od vitariana