Ahojte, posledné týždne som si prešla veľkým stresom a osobnými problémami, ktoré sa na mne podpísali. Nemôžem zaspať a keď už zaspím, tak sa v noci niekoľkokrát budím dosť spotená a mám triašku. Už dlho som sa nevyspala, trápim sa potom aj cez deň. Viete mi poradiť aké dostupné lieky/ bylinky vám pomohli na takéto problémy počas spánku? Čo to som vyskúšala a nepomohlo. Viem že sa musím vysporiadať s tým čo sa deje, no niektoré veci proste potrebujú čas. Ďakujem vám všetkým za rady..
Skus bylinky, medovka je dobra na spanok a stres.
Skus si v lekarni kupit melatonin - je to hormon spanku, mal by ti ulahcit zaspavanie. A na vecer popijat upokojujuce bylinkove cajiky (s obsahom medovky, chmelu, mucenky...). Existuju aj rozne prirodne pripravky na upokojenie, v lekarni ti poradia.
CBD
Melatonin, davka aspon 3 az 5 mg
Čaj Teekanee- spánok a nervy. Mne dosť pomáhal istý cas
CBD alebo CBD to už je silnejšie.
Skús Dormian Rapid alebo Tryptofán B od Kompava tie sú s prírodných produktov najlepšie a z čajov odporúčam Yogi na spanie, aspoň 10 -30 min. pohybovej aktivity denne najlepšie yoga alebo beh a pred spaním vyvetrať dokorán a aspoň polhodinu pred spaním nepozerať do technológií (mobil, telka atď)
mne pomaha cbd s melatoninom a teraz skusam nove CBD + CBN a tiez je to dobre mam to od vitariana
Nechceš si dať nejaké ľahké lieky my spanie predpísať? Len na nejaké to najťažšie obdobie. Lebo nevyspatost s únavou sa tiež podpisu na tvojom zdrav. stave