Kamarátky koníkovské, poraďte. Mám taký chúlostivý problém. Celý deň stále smradľavo-s prepáčením prdím, nech zjem čokoľvek. V práci sa držím, ale vyjdem odtiaľ a neviem to zastaviť. Zároveň keď sa naobedujem, do polhodiny ma preženie, to by som pochopila po segedínskom a pod.. Ale po úplne hocijakom jedle.. Vyjdem niekam poobede von a musím sa schovať za prvým kríkom.. Inak nemám žiadne bolesti.
To moze byt vselico..aj histaminova intolerancia..ale..smer gastro..
@joplinka12 To asi nie, nemám ani hnačku, ani ma nič nebolí.
@arabellka1 tie tablety nepoznám.
@arabellka1 ktoré articokove? Od justu? Ďakujem
Skusila by som ako prve vysadit mlieko na komplet. Laktoza toto robi.
@arabellka1 ďakujem 😊
Mám presne toto isté. Bola som na gastre,zatiaľ nič nezistili 😭
@obcanka123 a aj sa cítiš nejako zle? Lebo ja nie, nič ma nebolí.
Bežne má nič nebolí, ale potom keď to na mňa ide príde jeden kŕč do brucha a je to.
@obcanka123 dajte si ruobit test na zakladne intolerancie... mne tak urobili... a zrazu intolerancia na laktozu mliecnu bielkovinu vajce soju a po vysadeni sa stav o dost zlepsil
@dzina007 áno,mám v pláne sa objednať. Som zvedavá
@obcanka123 inak kym sa neurobia testy nieje dobre robit redukcnu dietu... napriklad ja mam silnu intoleranciu laktozy... testy mi robili rok po tom co som pila bezlaktozove mlieko a preto mi laktoza nevysla i ked ta mi robi nenormalne zle... ale vysla mi kravska bielkovina... kedze mlieko som pila len bez laktozy...
@arabellka1 nie, nemám ale poznám ich. Možno vyskusam
@dzina007 ja nerobím zatiaľ nič,proste jem normálne . Presne preto aby to nebolo skreslené .
@obcanka123 tak potom uz len cim skor si dat urobiot testy,,, tie zakladne mne urobil obvodny lekar zadarmo.
@dzina007 mne to budú robiť na tom gastro. Je to súkromná klinika ,tak skúsim sa objednať ☺️