Ahojte zeny, mam prosblem s mrchou. Minuly mes mi zacali problemy s pichani vpodbrusku, bola som na kazdom vys. No nic mi nezistili. Ale vyse 2tyz mi meskal menzes nakoniec som ho dostala az po injekcii, no trval kratko, cca 3dni.teraz znova, uz vyse dva tyzdne mi meska, no teda vcera som konecne dostala, ale bolo to len take spinenie kt trvalo asi hodinu, odvtedy nic. Na gyndu sa dostanem najskor vstredu lebo nemaju volny termin. Uz som zufala. Pijem alchemulkovy caj, nepomaha, pijem vino, nepomaha. Este dodanm ze som pred pol rokom vysadila hak, alw po vysadeni som tieto problemy nemala, mrcgu som dostala tie styry mes presne. Stretli ste sa uz sniecim takym? Dakujem za kazdu odpoved
@mata95 neobmedzila si jedenie alebo nieco podobne? Lebo sestra mavala taketo problemy ked zacala drzat dietu a vyrazne schudla ze aj pol roka nemala menstruaciu a ked mala tak len chvilku a sem tam potom dostala tak ze mala a o dva tyzdne znovu, to proste totalne mala naruseny cyklus tym ze vyrazne schudla
tak na menzes vplýva množstvo vecí. Stres, nervy, strava, životný štýl. Nezmenilo sa v tvojom živote niečo, keď si začala mať tieto problémy? Ono to nemusí byť nič vážne, že menzes máš takto nepravidelný, takže sa hneď nestresuj hlavne, pretože to si len zbytočne pridávaš na strese
Ja som po vysadení mala tiež pravidelne asi polroka a potom začalo kadejako, cysty a asi za ďalšieho polroka sa to upravilo...
Dakujem zienky, o je pravda ze som aj dost vstrese aj som par kil schudla. Noukludnili ste ma, pockam do stredy a pojdem radsej na tu gundu nech mi dr poradi, dufam ze mi nenavrhne znova hak na upravu cyklu, lebo by som sa chcela pokusit o druhe mimco. Lpred casom by om bola stastna keby som menzes neala, teraz sa modlim nech uz ho mam normalny 😃.... Dakujem vam baby este raz vsetkym
@mata95 áno, len sem nechcem dávať link, lebo neviem, či to hneď neberú, že idem robiť reklamu, to určite nechcem, len som poradila, pretože sama s gynexom mám len veľmi dobré skúsenosti, ja som mala otrasné bolesti pred menzesom, lekárka mi nepomohla a známa mi tiež poradila gynex, odvtedy mám pokoj, dokonca sa mi zmenšil myóm ( zadaj si do googl-u gynex a vyhodí Ti, kde sa dá kúpiť, aj cez internet, ale sú aj kamenné predajne.
@mata95 ak neplánuješ dieťa, teda nesnažíš sa otehotnieť, nemáš sa čoho obávať po HAK môže cyklus úplne blbnúť a tie bolesti určite niesú také, že by ťa to obmedzovalo totálne v dennodenných činnostiach...netreba stresovať lebo aj to posúva menzes, treba cvičiť, dýchať, piť veľa vody, snažiť sa zamestnať a nemyslieť a nesledovať to furt...
Prepacte za tie skooleniny, blbne mi klavesnica na mobile nejak