Mám momentálne už pár minút problémy s dýchaním. Deje sa to posledné týždne niekoľkokrát za deň úplne náhle.. proste z ničoho nič sa mi zle dýcha, mám ťažobu na hrudi a strašne taký nepríjemný neopísateľný pocit. Včera som dokonca mala strašné pichanie na hrudi, myslela som že mám infarkt. Najčastejšie sa mi to deje v MHD, obchode alebo proste keď je taký stiesnený priestor medzi ľuďmi, ale teraz aj včera som napr doma v kľude. Neviete čo na to pomáha a čo to môže byť? Mám problém so srdcom? Väčšinou to ale do hodiny samé prejde a som v pohode ale v tú chvílu keď sa mi to deje mám pocit že určite omdliem:( prosim pomozte mi niekto kto sa s tymto stretol
Mňa tiež napadla tetania, úzkost, panický atak
Panicky atak, tetania, psychika, veľa stresu treba sa do kľudu, mozno vyhľadať odbornu pomoc aby ta naučili s tým pracovať
Viem si s tým pomôcť aj sama? Športom, oddychom a podobne? viete o nejakých dostupných liekoch prosím?
Magnézium a skludnit myseľ a telo
Astma ? Predsa uz su vo vzduch alergény ! Nie vseko musi byt psychika a tetania. U mňa skludnit myseľ a ze som preťažená a vystresovaná podla mojej obvodnej a .. nakoniec astma ako vyšitá pouzivam spreje a oveľa lepsie .
Na zaciatok pravidelne magnezium a guajacuran pri ataku. potom dychove cvicenia nadych a vydych ratat do 7. Pokusit sa napr. V MHD citat knihu alebo sa na nieco zamerat aby ta to neprepadlo. A urcite aspon ekg by ti mohli natocit pre istotu. Da sa to zvladnut. Ja napriklad volam manzelovi a to ma ukludni. Ja panikarim a on je v pohode kladie otazky a to mi odvedie pozornost a za chvilu som ok.
Tetania? Úzkosť?