Ahojte,
Mám problém so stresom… Už dlhšiu dobu si všímam že aj maličká vec ma vie dostať do stresu.
Napríklad som v striedavej starostlivosti a s otcom nemám vždy najlepší vzťah. Vždy keď odchádzam od maminy idem k nemu s veľkým stresom. Neviem s tým nič robiť, neviem to ovládať a neviem sa nikdy hneď upokojiť. 😒
Ale nejde len o to je aj mnoho iných vecí kvôli čomu som vždy v strese a pritom o nič nejde. Proste neviem čo s tým mám robiť. ☹️
@zuzanasossiova mat stres je uplne normalne. Vacsina ludi ma stres aj kvoli blbostiam. Skus to prijat ako fakt, ako nieco normalne a ked sa prestanes tomu branit tak to casom zmizne. Ked si budes moc vsimat, ze mas stres tak potom zacnes mat stres z toho ze budes mat stres 😄 a bude to len horsie. A hlavne podla tvojej spravy si pravdepodobne v pubertalnom veku a vtedy mozog dietata funguje uplne inak. Vyvija sa a jeho hladina stresovych hormonov je podstatne vyssia ako u dospelych ludi alebo malych deti. Je to vyvojove stadium tvojho mozgu. Tak bud rada, ze sa vyvijas a pockaj si kym z toho doslova “vyrasties” 🙂
@ella_price nie ale ďakujem za radu 💗
@zuzanasossiova Nie je za čo. Skús si kúpiť šumivé alebo ja som mala magnerot tabletky a celkom to zaberalo 🙂
@viestta Ty čo tu zas pískaš a útočíš? Ťa doma málo manžel vyklepal?
Za prvé zákon nedefinuje, ako dlho musí byť dieťa u rodiča, aby išlo o striedavú starostlivosť.
A za druhé užívanie pre deti a dospievajúcich ani nebolo u tohto lieku stanovené a keď už, tak by jej lekárnik určite poradil.
Ale ja som zabudla, že ty si zas tá najmúdrejšie lekárnička, filozofka a znalkyňa umenia 😂😂😂
@viestta Jaj prepáč, áno vlastne 🤔🤔 Aj výživová poradkyňa a dietologička určite ❤️
hovorila si o tom s mamou?
@viestta Písala som tú správu, aby som vedela prečo a čo na to pomáha. Ak sa ti niečo nepáči nikto ti nekáže reagovať na správy. Kľudne môžeš preskočiť túto “diskusiu” a myslím si že aj ty budeš rada lebo tu nemusíš strácať čas odpisovaním na komenty iným ľuďom. A myslím že aj my budeme radi.
Pekný zvyšok dňa prajem. 😊
@viestta Nechápem jak môžeš byť tak zatrpknutá a hnusná hneď k všetkým okolo.
Jasné, že máš plný internet toho, ako zvládnuť stres, ale keď má človek nedostatok horčíka, tak sa to odvíja aj na fyzickom a psychickom pohodlí.
Ty by si si pre zmenu mohla dať ďalšiu dávku vakcíny a byť už ticho, lebo ty čo pustíš von je otras 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mozno by ti pomohli aj dychove cvicenia @zuzanasossiova. Po pravde ja som sa dlho z toho smiala, neslo mi do hlavy akoby to mohlo niekomu pomoct, ale tiez ked sa u mna objavilo, ze som prestala zvladat stresove situacie, tak som sa dostala k riadenemu dychaniu a teda to mi dost pomaha 🙂
Sorry nie riadenemu ale vedomemu @zuzanasossiova 😀 😀
@penelope11 ďakujem 💗
vedľajšie účinky magnézia sú maximálne hnačka, no to by musela mať magnézium na predpis.... Bože kam ten svet speje.....
plne ťa chápem...ja to mám podobne, no mne vyletí tlak a tep....
@zuzanasossiova koľko máš rokov? Nemôže to byť spôsobené celkovou nepohodou medzi rodičmi, ktorá sa preniesla na teba? Nedá sa požiadať o zrušenie striedavej starostlivosti?
Skúšala si dopĺňať magnézium?