Mám problém so stresom

zuzanasossiova
31. máj 2021

Ahojte,
Mám problém so stresom… Už dlhšiu dobu si všímam že aj maličká vec ma vie dostať do stresu.
Napríklad som v striedavej starostlivosti a s otcom nemám vždy najlepší vzťah. Vždy keď odchádzam od maminy idem k nemu s veľkým stresom. Neviem s tým nič robiť, neviem to ovládať a neviem sa nikdy hneď upokojiť. 😒
Ale nejde len o to je aj mnoho iných vecí kvôli čomu som vždy v strese a pritom o nič nejde. Proste neviem čo s tým mám robiť. ☹️

ella_price
31. máj 2021

Skúšala si dopĺňať magnézium?

katulastraka
31. máj 2021

@zuzanasossiova mat stres je uplne normalne. Vacsina ludi ma stres aj kvoli blbostiam. Skus to prijat ako fakt, ako nieco normalne a ked sa prestanes tomu branit tak to casom zmizne. Ked si budes moc vsimat, ze mas stres tak potom zacnes mat stres z toho ze budes mat stres 😄 a bude to len horsie. A hlavne podla tvojej spravy si pravdepodobne v pubertalnom veku a vtedy mozog dietata funguje uplne inak. Vyvija sa a jeho hladina stresovych hormonov je podstatne vyssia ako u dospelych ludi alebo malych deti. Je to vyvojove stadium tvojho mozgu. Tak bud rada, ze sa vyvijas a pockaj si kym z toho doslova “vyrasties” 🙂

zuzanasossiova
autor
31. máj 2021

@ella_price nie ale ďakujem za radu 💗

ella_price
31. máj 2021

@zuzanasossiova Nie je za čo. Skús si kúpiť šumivé alebo ja som mala magnerot tabletky a celkom to zaberalo 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ella_price
31. máj 2021

@viestta Ty čo tu zas pískaš a útočíš? Ťa doma málo manžel vyklepal?
Za prvé zákon nedefinuje, ako dlho musí byť dieťa u rodiča, aby išlo o striedavú starostlivosť.
A za druhé užívanie pre deti a dospievajúcich ani nebolo u tohto lieku stanovené a keď už, tak by jej lekárnik určite poradil.
Ale ja som zabudla, že ty si zas tá najmúdrejšie lekárnička, filozofka a znalkyňa umenia 😂😂😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ella_price
31. máj 2021

@viestta Jaj prepáč, áno vlastne 🤔🤔 Aj výživová poradkyňa a dietologička určite ❤️

mabenn
31. máj 2021

hovorila si o tom s mamou?

mabenn
31. máj 2021

@viestta tiež si myslím, že magnézium toto nevyrieši a keď už, tak by som odporučila banány a mandle...ale skôr riešiť príčinu stresu

lamar11
31. máj 2021

@viestta Bože,sa tu stresujes koli vedľajšie účinkom magnezia,zato si zástanca rychlozbuchanej vakcina covidovej,sa mi asi sníva.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanasossiova
autor
31. máj 2021

@viestta Písala som tú správu, aby som vedela prečo a čo na to pomáha. Ak sa ti niečo nepáči nikto ti nekáže reagovať na správy. Kľudne môžeš preskočiť túto “diskusiu” a myslím si že aj ty budeš rada lebo tu nemusíš strácať čas odpisovaním na komenty iným ľuďom. A myslím že aj my budeme radi.
Pekný zvyšok dňa prajem. 😊

ella_price
31. máj 2021

@viestta Nechápem jak môžeš byť tak zatrpknutá a hnusná hneď k všetkým okolo.
Jasné, že máš plný internet toho, ako zvládnuť stres, ale keď má človek nedostatok horčíka, tak sa to odvíja aj na fyzickom a psychickom pohodlí.
Ty by si si pre zmenu mohla dať ďalšiu dávku vakcíny a byť už ticho, lebo ty čo pustíš von je otras 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

penelope11
31. máj 2021

Mozno by ti pomohli aj dychove cvicenia @zuzanasossiova. Po pravde ja som sa dlho z toho smiala, neslo mi do hlavy akoby to mohlo niekomu pomoct, ale tiez ked sa u mna objavilo, ze som prestala zvladat stresove situacie, tak som sa dostala k riadenemu dychaniu a teda to mi dost pomaha 🙂

penelope11
31. máj 2021

Sorry nie riadenemu ale vedomemu @zuzanasossiova 😀 😀

zuzanasossiova
autor
31. máj 2021

@penelope11 ďakujem 💗

irusa
31. máj 2021

vedľajšie účinky magnézia sú maximálne hnačka, no to by musela mať magnézium na predpis.... Bože kam ten svet speje.....

irusa
31. máj 2021

plne ťa chápem...ja to mám podobne, no mne vyletí tlak a tep....

0silvia0
31. máj 2021

@zuzanasossiova koľko máš rokov? Nemôže to byť spôsobené celkovou nepohodou medzi rodičmi, ktorá sa preniesla na teba? Nedá sa požiadať o zrušenie striedavej starostlivosti?