Ahojte mám problém so stravovaním. Od štvrtku do seba neviem dostať jedlo. Síce ho zjem ale je mi z neho zle a preženie ma. Mám 165cm a 61kg . Snažila som sa zlepšiť stravu ale ani to nepomaha. Stačí mi pozrieť sa na jedlo a je mi zle. Čo s tým ? Niečo prírodné nepoznáte ?
Prirodne? Ved ta uz prehana, to je prirodne dost, teraz je na rade lekar
@arisu tak si daj ako prvu pomoc čierne uhlie - zastaví sračku a naviaze toxíny ...mozno mas pokazeny zaludok čo my vieme čo si ,,spásla,,???
čo to znamena ,,snazila som sa zlepšiť stravu,,? ako?? chapeš...to čo opisuješ je priznakom miliona veci, najlepšie poradi obvodák čo dalej.
Od štvrtka sa nemôžeš riadne najesť, lebo ťa hneď preženie a čo s tým sa seriózne pýtaš až po týždni? 😕 No buď to nebude také akútne alebo.... Zájdi za doktorom skôr, ako sa ti ten stav zhorší. Blíži sa víkend, je čas dovoleniek.... s kŕčmi v bruchu sa ti bude ťažko hľadať nejaká alternatíva. Medzitým by bolo fajn zaradiť do jedálnička nejaké sucháre, piškóty.... proste pre žalúdok nič náročné na spracovanie...
Pána beka, žena, týždeň ťa preháňa a riešiš to až teraz? Myslím, že samoliečenia a týrania bolo dosť, smer lekár.
Len pridám, že hnačkou strácaš každým dňom vodu a minerály. Len tak ďalej. 😖
Naco cakas?? Uz si mala byt davno u doktora pred problemami neutekame ale ich riesime😊
Doktor.