Mám problém so stolicou a vybieha mi zlatá žila

katiku
20. feb 2021

Mam dlhodobý problém so stolicou..už neviem čo si mám dať aby to bolo ľahšie.. vybieha mi aj zlatá žila..beriem aj lieky../na žilu/stravu som upravila, skúsila som aj šaraticu aj čipky..ide to ťažko a niekedy ani nepretlačim i keď sa mi veľmi chce..potom mám stres a nie som vo svojej kožy.. každej rade budem rada..

karhu
20. feb 2021

cele lanove semieka nechat cez noc vo vode, rano to nechat prevriet, vznikne sliz, ten vypit...zmäkci co ma, pojde to lahko a bez bolesti..do stravy zaradit lanovy olej, pomlete lanove semienka..zmäkcuju...a velmi doby je aj sefarin caj na hemoroidy
https://planetanatur.sk/produkty/caj-serafin-he...
https://www.najtelo.com/produkty/bio-caje/seraf...

0silvia0
20. feb 2021

@katiku psyllium si skusala?

ckatka
20. feb 2021

Vlákninu a veľa vody. Ja som celé tehotenstvo jedla vlákninu v tabletkách od herbalifu (sú zrejme aj iné dobre ale mne vyhovovala táto). A bez problému.

katiku
autor
20. feb 2021

@ckatka ani som nevedela,že vlaknina je aj v tabletkách..a vodu sa snažím piť aj nasilu..niekedy som zúfalá

katiku
autor
20. feb 2021

@0silvia0 ano skúšala..ale dlho som nevydržala

karhu
20. feb 2021

@katiku vlaknina a vsetko mozne je nanic ked je stolica tvrda, von nepojde..treba ju zmäkcit..ľanom

katiku
autor
20. feb 2021

@karhu koľko si mám dať tých semienok..nech to nepreženiem..cca na 2dc vody..čaj určite kúpim a vyskúšam

karhu
20. feb 2021

ja sypem od oka, 4-5 polievkovych lyzic..🙂 hnacka z toho nebude, len to pojde ako ma🙂, to iste s cajom, nie su to prehanadla, ani nesposobuju hnacku, len posuvaju veci spravnym smerom🌞

lucylucka
20. feb 2021

@katiku ahojcek citam ze mas podobny problem ako ja.Na stolicu mi pomaha ak si dam na ranajky mussli do toho si davam lanove semiacka,susene slivky a bieli probiot.jogurt.Ak si to dam na ranajky vzdy idem len nie vzdy to ranajkujem a vtedy aj ked potrebujem tak je problem..
A zlata zila mi po 2 porode hrozne casto vyskakuje..neboli ma ale vychadza..pouzivam zatial len kremy.

katiku
autor
20. feb 2021

@karhu veď o to ide..určite skúsim ďakujem

kitycat
20. feb 2021

Mne pomaha brokolica, iba na pare 🙂

katiku
autor
20. feb 2021

@lucylucka čo sa týka žily ja používam faktu,fine6,dubovu kôru a po novom procto‐glyvenol.. a lieky..samozrejme striedam..

radkakata
20. feb 2021

aj ja som mala dlhé roky problémy so zápchou, až kým som neobjavila výrobok Nutra Bona symba. Je to na prírodnej báze

katiku
autor
20. feb 2021

@radkakata to vôbec nepoznám..nepočula som o tom

radkakata
21. feb 2021

@katiku ak máte záujem, možem poslať info do internej pošty

katiku
autor
21. feb 2021

@radkakata skúste..preštudujem

sky_1
6. sep 2022

@lucylucka tie semiačka drvis?koľko ich dávaš?

hostacka
6. sep 2022

@katiku voda zo slivkové ho kompótu. Topka!