Mám problém so spánkom

viera1107
27. okt 2022

Ahojte baby,
Prechodne mávam problémy so spánkom.. Budím sa v noci a potom cez deň by mi ani vedro kávy nepomohlo, tiež hlap strašne chrápe alebo chodí na WC a podobne.. Nič sa nevyspím, oddelené spálne nechcem aj keď som mu tým práve vyhrozila 😉.. Nemáte prosím skúsenosti s prírodnými doplnkami na lepší spánok? Teraz som videla v reklame niečo, že Zzzquil natura 🤷‍♀️.. Nemáte niekto vyskúšané? Dakujem ❤️

sykoroka_dizajn
27. okt 2022

Pripájam sa. Tiež mame takýto problém… momentálne síce spím so synčekom v druhej izbe… ale ja ho počujem aj cez stenu niekedy a naviac nedokážeme všetci traja fungovať v 1 izbe čo je strašne nepraktické keď ideme niekde na výlet, musíme hľadať vždy dvojspálnove apartmány 🤦‍♀️🤦‍♀️ Pretože on tak chrápe že by som bez štupľov nemohla pri ňom spat ani neviem keby mi čo bolo a zase so štupľami v ušiach by som nevedela hneď reagovať na synčeka lebo sa ešte budí na mliecko v noci… nerozumiem prečo tak strašne manzel chrápe, je štíhly ani nemá vysoký tlak…
A k tým sprejom na chrapanie no možno to bolo o pár decibelov miernejšie ale aj tak dosť počuť.

gazgaz
27. okt 2022

Ja som mala skor problem zaspat, alebo som sa v noci zobudila a uz som nezaspala...zabera mi melatonin od firmy Verde...pocas naozaj zlych dni som si dala aj celu tabletku....ale zecala som behavat, telo je uplne inak unavene a spanok je lepsi, takze si bud nedam ziadnu, alebo iba polku...

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiki234
27. okt 2022

Ja ho zvyknem silno kopnut, on sa zobudi. Ja sa tvarim ze spim. Otoci sa odomna chrbtom a v tom momente prestane chrapat. Musi byt na boku. Ked ho slusne poziadam aby siel na bok nejde lebo sa mu dobre spi na chrbte. Ak ho kopnem a tvarim sa ze spim, mysli si ze ho kopem zo sna a oddiali sa a otoci 🙂

zuzinka888
27. okt 2022

Asi treba riesit najskor manzela, to chrapanie na ORL a mocenie- aj tam moze byt problem, takze urolog. Zdravy chlap by mal vydrzat celu noc( nemocit😜 myslim). A ak ked to odmietas tak oddelene spalne su v tomto pripade ucinne riesenie. Ty si nevyspata a aj on ak ho budis, strkas.... Ja zaspavam v manzelskej posteli- keby nieco🤣🤣🤣 a potom sa potichucku vytratim do vedlajsej izby. A som fresh aj ja aj on.

gazgaz
28. okt 2022

@deadlylucy ked clovek par dni za sebou spi 3-4 hodiny je asi lepsie siahnut po melatonine ako zaspat za volantom 😇

aliaray1
28. okt 2022

@viera1107 melatonin. A ak by to bolo slabe, dala by som melatonin+magnosolv+guajacuran (uz neni na predpis).
Pripadne paralen alebo teekane caj spanok a nervy, jamieson:Valerian.

Len ore pana jana nie vsetko naraz. Mna po magnosolve s melatoninom vypne.

Hlavne viac chodit von na vzduch, do prirody, menej tv a mobilu (obrazovky skodia) - ak sa da, maximalne obmedzit. Chodit spat v pravidelnych casoch - to je velmi dolezite. A pred spankom je fajn si v hlave so zavretymi ocami nieco krasne predstavovat a pri kazdom zaspavani - asociacie.

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz