Ahojte baby,
Prechodne mávam problémy so spánkom.. Budím sa v noci a potom cez deň by mi ani vedro kávy nepomohlo, tiež hlap strašne chrápe alebo chodí na WC a podobne.. Nič sa nevyspím, oddelené spálne nechcem aj keď som mu tým práve vyhrozila 😉.. Nemáte prosím skúsenosti s prírodnými doplnkami na lepší spánok? Teraz som videla v reklame niečo, že Zzzquil natura 🤷♀️.. Nemáte niekto vyskúšané? Dakujem ❤️
Ja ho zvyknem silno kopnut, on sa zobudi. Ja sa tvarim ze spim. Otoci sa odomna chrbtom a v tom momente prestane chrapat. Musi byt na boku. Ked ho slusne poziadam aby siel na bok nejde lebo sa mu dobre spi na chrbte. Ak ho kopnem a tvarim sa ze spim, mysli si ze ho kopem zo sna a oddiali sa a otoci 🙂
Asi treba riesit najskor manzela, to chrapanie na ORL a mocenie- aj tam moze byt problem, takze urolog. Zdravy chlap by mal vydrzat celu noc( nemocit😜 myslim). A ak ked to odmietas tak oddelene spalne su v tomto pripade ucinne riesenie. Ty si nevyspata a aj on ak ho budis, strkas.... Ja zaspavam v manzelskej posteli- keby nieco🤣🤣🤣 a potom sa potichucku vytratim do vedlajsej izby. A som fresh aj ja aj on.
@deadlylucy ked clovek par dni za sebou spi 3-4 hodiny je asi lepsie siahnut po melatonine ako zaspat za volantom 😇
@viera1107 melatonin. A ak by to bolo slabe, dala by som melatonin+magnosolv+guajacuran (uz neni na predpis).
Pripadne paralen alebo teekane caj spanok a nervy, jamieson:Valerian.
Len ore pana jana nie vsetko naraz. Mna po magnosolve s melatoninom vypne.
Hlavne viac chodit von na vzduch, do prirody, menej tv a mobilu (obrazovky skodia) - ak sa da, maximalne obmedzit. Chodit spat v pravidelnych casoch - to je velmi dolezite. A pred spankom je fajn si v hlave so zavretymi ocami nieco krasne predstavovat a pri kazdom zaspavani - asociacie.
Pripájam sa. Tiež mame takýto problém… momentálne síce spím so synčekom v druhej izbe… ale ja ho počujem aj cez stenu niekedy a naviac nedokážeme všetci traja fungovať v 1 izbe čo je strašne nepraktické keď ideme niekde na výlet, musíme hľadať vždy dvojspálnove apartmány 🤦♀️🤦♀️ Pretože on tak chrápe že by som bez štupľov nemohla pri ňom spat ani neviem keby mi čo bolo a zase so štupľami v ušiach by som nevedela hneď reagovať na synčeka lebo sa ešte budí na mliecko v noci… nerozumiem prečo tak strašne manzel chrápe, je štíhly ani nemá vysoký tlak…
A k tým sprejom na chrapanie no možno to bolo o pár decibelov miernejšie ale aj tak dosť počuť.