Mám problém s váhou a s menzesom, robia sa mi strie

14. mar 2024

Dobrý deň. Chcem sa vás spýtať že z čoho to môže byť .
Mám problém s váhou . Už to trvá nejaký čas . Snažím sa aj cvičiť ale váha sa nehýbe ide to hore . Mala som 70 kg a každý deň mi váha ukazuje o 2 kg viac , vždy je to viac ako menej . Mám aj problém s menštruáciou , nemám pravidelnú a mám cysty na vaječníku. Neviem či to môže s tým súvisieť. No poslednú dobu som si všimla na sebe že sa mi začali robiť strie na nohách a pred nedávnom aj na prsiach. Som z toho fakt rozhodená že som toto nikdy nemala . Dnes keď som sa vážila tak mi ukazuje už 79kg . Už neobleciem ani niektoré nohavice čo som nosila ešte v zime ..už som z toho vyčerpaná psychicky .

h2
14. mar 2024

Nemôže to byť PCOS? Išla by som na vyšetrenie ku gynekológovi, potom možno k endokrinológovi.

cookie29
14. mar 2024

Prosim Ta, keby Ti den ukazala vaha o 2kg viac, tak za 2 tyzdne mas 100kg
takze smer lekar, vysetrenie stitnej zlazy a pod. mozno zadrziavas vodu, mozno hormonalna nerovnovaha, ale 2 kg denne je extrem

vesimelonimarsista
15. mar 2024

tak to bude PCOS. Ja som tiez tak strasne rychlo pribrala...za dva tyzdne, co bol sef na sluzobnej ceste, ma po prichode takmer nespoznal. Beriem na to metformin a inozitol, priberanie sa zastavilo, ale kila idu strašne pomaly dole. Je to tazky boj.