Ahojte, mám 28 rokov, 7 ročného syna a v poslednej dobe mám problém s únikom moču. Viem, že niesom jediná, ale je to strašne nepríjemné. Mala som to aj tesne po pôrode, ale teraz je to neznesiteľné a to už ne takmer 8 rokov po pôrode. Idem na malú potrebu, vyprázdnim celý mechúr, teda aspoň mám taký pocit, postavím sa, dám si gatky a vybehne mi moc. Je mi z toho hrozne, stále sa musím prezliekat, cítim sa ako stará baba. To mám fakt nosiť plienky alebo co....po urologickej stránke je všetko v poriadku. Nemáte pre mňa nejakú užitočnu radu? Dakujem :(
Dlhodobo pit bylinkovy caj, tusim zadusnik na to je, aj praslicka, ale radsej sa porad so skusenym bylnkarom.
A lekar nic nezistil?
Podla vychodnej mediciny draha mocoveho mechura suvisi s emociami, partnerskymi vztahmi, strachom a pod.
@svetliii ja mám stresovú inkontinenciu, nosim intimky alebo ešte skus cviky na posilnenie svalstva
ja mám tiež s tým problém práveže ja keď skáčem na trampolíne tak mi vždy ujde moč:(
Skus si pohladat fyzioterapeuta, ktory sa tomu venuje. A Kegelove cviky mozas cvicit aj sama. A pocua som, ze pomaha aj skakanie na trampoline. Ale vsetko je beh na dlhe trate