Ahoj máte niektorá problém s prehltanim? Myslím naprázdno ako keby máte gucu v krku
Ja s tým mám problém najmä v noci každý mesiac mám take dni kedy idem spat ležím a keď idem preglgnut akoby ma niečo brzdilo tak to skúšam nasilu vždy sa až zľaknem a musím sa troska nadvihnut
Neviem prečo len večer a prečo nie každý deň ale napr týždeň potlm nič tak som si to všímala že kedy
Mavala som obdobie kedy som to tak mavala aj cez deň ešte dávno potom sa to nejak polepšilo tak som si to nevšímala ale pri zaspávaní si to človek všíma dosť a vždy sa zľaknem čo sa deje
Ahoj, mám podobný problém posledné dva týždne, hoci už som mala niečo aj v minulosti, ale skôr len krátkodobé. Dnes mi brali u obvodnej krv na štítnu, uvidíme, aké budú výsledky... Ja mám ale celé dni pocit knedle v krku, vadi mi aj zapnúť až bunda až ku krku, je možne, že je zväčšená štítna žľaza. Aj na sono som sa už objednala.
Ahoj, ja som to mala, malo to príčinu v trávení, zápal pažeráka, veľa žalúdočnej kyseliny a reflux, diagnóza GERD. Nemala som žiadne príznaky, iba tú hrču v hrdle. Neskôr som zistila, ktoré jedlá a potraviny mi to zhoršujú. Ale môžeš to mať čokoľvek iné, píšem len svoju skúsenosť.