Ahojte, už dlhšie mám problém s kolenom. Stále v ňom praská veľmi bolí. Čím viac ho namáham tým viac bolí. Bola som s ním už aj u lekára, noten mi povedal, ze na rongene nič nie je. A poslal ma na rehabilitácie. Bola som tam aj na laser a magnet. Teraz cvičím aktívne aj doma. Chodim aj di gymu. Bolesti mam stale a čim dalej tym viac. Už sa mi začina niekedy podlamovať. Ked si dan tejp aspon vydrzim. V minulost som mala podobny problem no s ramenom. Skoncilo to operaciou. Mali ste niekto nieco podobne stretli ste sa uz s tym?
@yzomandias zmena lekara a magnetická rezonancia. Rtg je slabá diagnostická metóda na kolená, ak nemáš artrozu. Dosť pravdepodobné, že bude problem s meniskom a s tým pridružené ďalšie problémy v kolene napr. zápal. To ti však vie povedať len magnetická rezonancia, nič iné.
@ovaaa vraj nie je potrebna
@yzomandias tak prva cesta by mala byt k ortopedovy.Obvodna ti musi na tvoju ziadost vypisat sprievodny papier.Ked nie,urcite su sukromny ortopedovia ktory ta zoberu bez sprievodneho za poplatok.A to co opisujes svoje problemy mi znie ako tie co mam aj ja.Rentgen ukazal,ze mi tvrdnu kraje a to o seba trie a preto mna to boli.Beriem condrosulf (800mg 1x denne je na predpis,ale v lekarni si vies kupit 400 mg bez predpisu a brat 2 tablety 1x denne a je to to iste) a flector + cvicenia.Ak to nepomoze odporucal mi injekcie
@madielilly pri ortopedovi som bola. Rengen neukazal nic. Condrosulf beriem 2 krat denne a cvicim taktiez. Ked som bola na rehabilitacii a laser tak mi odporucili spevnovat aj cvicenim v posilke chodim tam. No mam pocit, ze cim castejsie cvicim tym vacsie bolesti a problemy mam. Tiez mi radili tejp na koleno ten si davam a robi mi dobre. Pretoze mnohokrat uz sa neviem ani pohnut.
Čo tak magnetická rezonancia?