Ahojte mam problem s čiernymi kolenami. Doktorka kazala močiť ale nepomáha. Natieram a nepomáha. Uz som skusila rady lekárky, z lekarne aj babske rady z netu. Vyzera to strašne skaredo v satach. Dakujem za rady.
@zenulkaaa aj to, po vymoceni mi to kazala oskrabat lenze to som si len ublížila a mala som tam cervene fľaky. Skúšala som aj peeling. Aj cistiaci gel cerave ze zvlhci to. Aj krem. Nic nepomaha
@anachsunamon ahoj máš možnosť vyskúšať produkt z kozmetiky Tiande?
Hadí pytlík v bielom balíčku...vyskúšaj👍
@brendaa da sa to objednat z netu? Mozes poslat foto prosím
@brendaa a zabralo ti to?
@anachsunamon doma ti pošlem fotku.....je super aj na suchú miesta na pokožke a chodidlách🙂
@brendaa dakujem za tip
@anachsunamon ja nemám čierne...červené miesta, alebo úplne vysušené....vyskúšať možeš....
@anachsunamon je to zrohovatela koza, zrohovatenu kozu dobre uvolnuje kyselina salicylova, da sa kupit vazelina a s nou natierat na noc, pri kupeli peeling aby sa odstranila ta zmakcena rohovina
@viestta peeling po kupeli nepomaha. Natieram cerave kremom
@anachsunamon vazelina s kyselinou salicylovou
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/ung...
kupis v lekarni
@viestta ďakujem vyskusam
Pripnem sa, ja sice nemam cierne, ale tym, ze mam bledu kozu, tak tie kolena mam zlte. Vyzera to katastrofalne. Tiez mastim, aj speci kremom s ureou, aj manualne odstranujem a nic. Furt je to rovnake.
@viestta ahoj prosim ta kde si zohnala ten krem? Ja ho nemozem nikde kupit, ani na interneteho nemôžem nájsť
@neferneferuaton neviem, ja som ho uz kupovala davnejsie. Ked nie ten, tak kyselinu salicylovu v mastovom zaklade ti vedia namiesat aj v niektorych lekarnach. Alebo poradia nahradu od ineho vyrobcu
Peelingom si skusala vydrhnut?