Prepáčte ja už som písala ale som zúfalá aspoň na ukludnite 😭 mám problém s chrbtom s platnickami ale týždeň má bolí úplne dole až na zadku ťažko to popísať akoby ma tam niečo ťahalo do toho zrazu strašné časté a silné extrasystoly tak že aj polhodinu vkuse mi vynechávať každý tretí úder vysoký tlak a pulz bolesť pod lopatkou. Egilok a vasocardin na pohotovosti zabral EKG nerobili a ja už sa doma lúčim s deťmi už si namyslam že do rána umrem mala som okolo 130 pulzov razom bez stresu tetaniu nemám aj keď sedím na to dole ťahá tak čudne kdesi vnútri. Môže to byť rakovina? Ja už neviem 😭
Pravdepodpbne to robí chrbtica. Zober dačo na uvoľnenie svalstva ,keď máš/Dorsiflex, Mydocalm,Myolastan,Sirdalud -proste čokoľvek/.
A pomaly začni dennodenne cvičiť, stačí aj prechádzky...Ale ležanie na gauči to zhorší.
...rakovina čoho myslíš? 🤔
a reconsa lucis s detmi ako myslis ze umries do rana?
ake su stare? neni dobre im robit take stresy pri takej banalite ako je extrasystoly a tep 130
Negoogli choroby a začni sa venovať svojmu zdravotnému problému. U všeobecného si asi bola ,mám ťa ďalej odporučil na vyšetrenie? Neuro, fyzio?Pri probléme s platnickami treba cvičiť (najskôr pod dozorom fyzio)dôležitá je pravidelnosť
@joesvk sirdalud nepomáha ani guajacuran nič...ale ten vysoký pulz a extrasystoly má dorazili
@danyelia ja neviem niečo v malej panve? Vajecnik,črevo, mechúr?
@mamina7070 no deti sú malé majú len 3 a 5.
@monillia všeobecná nerieši poslala ma na neuru tam na CT vyšlo posunuté platničky mierne ale asi týždeň má to boli riadne pod tým miestom a pri predklone akoby ma tam niečo ťahá už skoro až na zadku na ostatné som zvyknutá na kríze a hrucnu chrbticu aj keď dnes pri Tom vysokom pulse a preskakovani srdca teraz mám pocit aj bolesti občas na hrudi ale to môže byť chrbtica lebo ma v tých miestach boli ale taký záchvat tých extrasystoly bez prestávky som nemala akože mala som vo februári nonstop denne a veľa ale nie takto bez prestávky vyše 20 minút každý druhý úder srdca vynechany
Vsak chod na neurologiu, mohol sa ti zhorsit stav s tymi platnickami, zacviko ti nerv (napriklad)
A nerob cirkusy, tvoje deti zbytocne stresujes, este neumieras, oni to sice nechapu ale negativna emocia, kotra z teba na nich ide sa do nich zapise hlboko.
Nemôže to byť ischias? A tie extrasystoly z tej paniky?
a cvicis denne na tu chrbticu ? a te tep mas zo stresu, uzkosti a rozrusenia sa ukludni a nestresuj rodinu nezakladaj x tem s tym istym
@mamina7070 ale ten tep ja neviem nebola som v strese ani nič.
@viestta neurologická má už vyradila s tým že mám cvičiť neviem či by ma vôbec ešte zobrala
a cvicis?
pises tu o rakovine lucis sa s malymi detmi pises x tem o tom istom v kratkej dobe ver ze si nebola pri zdravom rozume a v klude
ako casto cvicis na chrbticu?
@yeon_bouw Aj mne sa to najviac pozdáva na ischias a stres okolo toho.
Nevymýšľaj, že umrieš a rakovina. Choď cvičiť, nastavuj si zdravý životný štýl.
@petronelag zažila som pred pár rokmi, je to fakt bolestivé 🙈
@monillia pred rokom ma poslala na rhb nepomohlo a platím si fyzioterapeutka ale už malo lebo skrz robotu nestíham poobedne termíny si málokedy.
@petronelag a a ischiasom čo keby to mám? Mňa to boli aj keď si na tú pravú stranu akoby horný kvadrant zadku zatlačíme občas cítim bolesť až akoby v bruchu z toho tej chrbtice
v tomto stave si clovek namysla asi fakt vsetko, podobne som mala aj ja, naozaj jedine co zabralo zacat cvicit, uz po tyzdni som mala po probleme. Samozrejme denne cvicim pol hodinu, raz vynecham a citim to hned na druhy den
Dať si napr. Flector tablerky na zníženie bolesti a natierať to Voltaren gelom (alebo sa opýtať v lekárni, čo by bolo dobré, sú aj náplasti) a pomaly cvičiť a uvolňovať.
@petronelag mne nepomáha ani flector na chrbticu ja celkovo keď sa pohnem má všade pichá aj kríze aj hrudnej a teraz už najnovšie aj dole na zadku nepomáha flector keď sa nehybne neboli na väčšinou nič.
Daj si niečo od bolesti a treba cvičiť, ale dlhodobo a poctivo. Najlepšie ti poradí fyzioterapeut
@yeon_bouw a je normálne že ma to boli až kdesi na zadku? Lebo všetko čo cítim je že nádorové ochorenie...aj keď si ľahnem na tvrdé tá pravá strana keď si tam tlačím boli to až kdesi v podbrušku tak si potom namyslam boli to pri predklone ostatné časti ktoré má bolievalo zas prinzaklone
Mňa to bolelo cez zadok až dozadu do stehna. Ťahavá bolesť. Hlavne si to zbytočne nestláčaj a pokús sa aj trochu upokojiť. Nečítaj diagnózy na google 🙈 ak máš možnosť, tak sa objednaj k dobrému fyzioterapeutovi, aby ti ukázal cviky, prípadne znova na neurológiu.
Daj si 2x Guajacuran, 2x Magnesium, Flector, nemate doma klimu? Pri disekcii aorty maš tlak krvi na každej ruke iný a extremnu bolest na hrudniku nereagujúcu na analgetika. Ak maš strach zo smrti zavolaj na záchranku, tam Ti poradia určite viac.
@panonia dnes bola na pohotovosti
sanitku si nevolaj to je zbytocne dodrziavaj pokynyblekarov a pravidelne cvic
Už ma napadla aj disekvia aorty ale to by bolo asi veľké bolesti mňa to tam dole na chrbte čudne boli aj v pokoji ale zas to asi so srdcom nemá čo neviem jedine ak som oslabená z nejakej rakoviny alebo čo :(