Ahojte , je mi to blbe napisat to sem ale mozno nemam len ja taky problem ,, mam drobne chlpky na licach a brade .. Tie co matw stym problem akp to riesite ? Dakujem
Chodim ku kozmetické v poslednú dobu pravidelne každé dva týždne☹
@alexandra1805 ak su tie chlpky jemne a svetle, nic by som s tym nerobila, je to normalne.
@obsadenemeno ano su jemne ,na dotyk ich ani necitim len v zrkadle ich vidim ,, rozmyslam ci mam ist ku kozmeticke na depilaciu
@petatrubicka a co si chodis davat depilovat ? Preco tak casto ?
1äAk su chlpky cierne ,da sa to odstranit s laserom.,na viac krat ,alebo po 2) niekde (teraz neviem kde to robia)ale ja som aj s mojou mamou chodila na elektricku epilaciu do Bratislavy .ja som to mala zase pod nosom,myslim tie chlpky
@vorkola ano viem ze je nato aj laser , ale stoji to dost :( a ta elektricka epilacia pomohla ? Este stym mate problem ?
@alexandra1805 tak s tym nic nerob, zbytocne sa nepozoruj, jemne chlpky na tvari su normalne.....len samozrejme v casopisoch fotky su vyretusovane.......
ak zacnes depilovat, zacnu rast hrubsie a silnejsie. IPL zase funguje len na tmave chlpky......podobne myslim laser.
Myslim, ze zvelicujes a prilis sa pozorujes. Nikto tie chlpky nevnima tak, ako ty.
Relax.
@obsadenemeno ano aj doma my to hovoria ze si to nemam vsimat , ze to nikto nevidi len ja :D asi to ozaj moc pozorujem ..len mi to proste vadi ked kukam do zrkadla a vidim ze tam nieco trci :D
Och asi mi uz ozaj šibe uz :D
Ďakujem za podporu :*
@alexandra1805 opytaj sa sama seba, ci ty vidis na tvarach inych zien taketo "chybicky krasy", ci na osobe, s ktorou sa rozpravas vnimas tvar ako celok, alebo ci sa koncentrujes na vyrazky, chlpky a znamienka.......
@obsadenemeno ano mate pravdu 🙂 no co uz no vsal kazdy mame nieco ;) ďakujem
ja so skusala IPL chodit do kozmet.salona, ale nepomohlo absolutne, iba co to stalo kopec penaziiii....
@alexandra1805 podla vsetkeho mas len jemnucke chlpky ako broskynka a mozes byt rada, ze to mas tak😉 Co by sme my ine za to dali🙂 Laser a epilacia funguju len na tmave chlpy, ak chces, mozes vyskusat voskove pasiky veet na tvar, kupis v drogerii, ale podla vsetkeho tvoj problem nie je taky, aby si ho musela riesit depilaciou🙂
@alexandra1805 No rozhodne patris do ruk dobrej kozmeticky a ziadne experimenty doma.