Ahojte, som po porode uz 2 roky a ostala mi naozaj nepekna celulitida (mala som trosku aj predtym, ale len minimalne a nie viditelnu okom)...ale teraz je to hroza..som z toho zufala, mam len 25 rokov.. skusala som vsetky mozne kremy..pitny rezim dodrzujem, aj pravidelne cvicim (zacala som pol roka po porode)..cez zimne mesiace trosku polavim, ale inak pravidelne.. nic nepomaha, jedna pani mi nedavno poradila galvanizaciu, ze to jedine jej pomohlo..ale je to velmi drahe..tak si nie som ista.. prosim poradte, mozno nieco co vam pomohlo ak ste aj vy mali taky problem... uvitam kazdu radu, velka vdaka.. Natalia
na lymfodrenaze som chcela chodit, ale doktorka mi to neodporucila, pretoze mam krcove zily (dedicne)...ale zase v kozmetickom salone mi povedali, ze to problem nie je...tak neviem, asi to napriek vsetkemu skusim... tej vody ja vypijem tak 2,5 litra urcite..som sa tak naucila pit z v tehotenstve... v kazdom pripade dakujem velmi pekne
@natalka000
aj ja mam KZ a masaz sa dala robit v pohode,kedze je to len taka jemna metoda. Prave preto som zvolila tu kombinaciu s PL aby sa mi riesilo viac zdravotnych problemov sucastne.
a podla mna ak nemas 40kg,tak 2,5 litra je malo
ked sa spusti cistenie tela akoukolvek formou,tak ti to nebude stacit na to aby odplavilo to co tam netreba prirodzenou formou. Robila som lymfomasaz jednej kozmeticke a ona len kavicku rano a pol pohara vody, ze sa potom napije a ked som odchadzala,tak driemala ako jej klesol tlak a o par dni mi volala,ze uz to nechce,vraj je cela vyhadzana a nechapala preco 😒
Rataj aspon s 10 x opakovanim masaze,inak to nema vyznam
Ja som to mala aj s pijavkami,tak mi stacila polovica a ucinok bol okamzity a po uprave stravy /pijem dost,lebo mam nizky tlak/ aj trvacny, lebo to uz nebola sranda,ked som mala celulitku aj na rukach,bruchu a na stehnach na dotyk bolelo
tak drzim palce
@natalka000 kamoska mala tiez problem s celulitidou, tak zacala chodit na trampoliny. skace sa hodinu vkuse v rychlom tempe. prekrvi sa Ti kompletne cele telo. chodila dva krat do tyzdna a o mesiac uz bolo viditelne poznat zmenu 🙂
pozri link http://www.fitwell.sk/sk/rolletic.aspx
rolletic - viditeľne to pomáha, no treba chodiť pravidelne
oprava
@zvedavamt juj dakujem, tak ja to teda vyskusam teraz na jar... a odkial si ak sa mozem opytat? kam si chodila? aj ja mam nizky tlak, hlavne doobeda..40kg veru nemam, mam teraz priblizne 58...mam zvysit pitny rezim na tri litre? viac uz asi nedam :/...este mi popis prosim ta ak budes taka dobra ako vyzera ta kombinacia s pijavicou lekarskou..z toho mam trosku obavy... a takze hovoris ze vysledky boli viditelne? ty si mala tiez taku celulitidu v pokrocilejsom stadiu?.....prepac mam vela otazok ja viem :/
@zvedavamt Prosím ťa, ako je to s lymfomasážou a pijavicou pri dojčení? Lymfu som absolvovala 3 roky dozadu, pomohla. Teraz by som potrebovala po tehotenstve zas. A nakoľko pomôžu pijavice pri kŕčových žilách? A pri akých? Lebo ja mám také, ktoré už treba robiť operačne - bola som u lekára.
@luciannka83 vyzera to zaujimavo, no je to az v Bratislave, mozno keby to bolo niekde blizsie..:/ dakujem v kazdom pripade
@soldi dakujem, skusim prehovorit kamosku ci so mnou sem tam nepojde, nedaleko v centre tusim nieco take je...
@josenka aj ja mam take krcove zily co treba riesit operacne..mozno nie hned ale najblizsi rok dva urcite..
@natalka000 Inak ten rolletic je aj u nás v Považskej.
@luciannka83 mozem sa este spytat vy ste mi to odporucili z vlastnej skusenosti? alebo poznate niekoho komu to pomohlo? pravidelne napr. by stacilo raz za tyzden? dakujem
@josenka to by slo, Povazska je o dost blizsie..dakujem
@natalka000
som z okr. Martin
bola som s malou doma do 6r, telo zlenivelo, pridali sa choroby az som nakoniec chodila aj 3x do tyzdna po lekaroch a povedala som si dost! Nasla som cajovnicku,kde zdravo varili aj robili kurzy. Zacala som sa liecit doma. KZ mi mali operovat pred tehu,kt bolo nasledkom vysadenia HA. Zatial stihli kamoske urobit sklerotizaciu, o 2r operaciu KZ a ako ona trpelaa a ma to naspat. To nie je riesenie. Hladala som liecbu trvacnu a ucinnu a nasla som. A popri zilach a cholesterole sa mi poriesila aj celulitida. Mala som ju uz na dotyk bolestivu a teras nemam nic. Je to ako pri kazdom ochoreni,pokial sa nezisti a neodstrani pricina,tak ta nic nevylieci.
@josenka
lymfomasaz sa pri dojceni moze,ale pijavky nie, lebo latky z PL prechadzaju do mliecka a vyrazne ovplyvnuju imunitny system a to u deti nie je vhodne,kedze sa im len vyvyja.
Nenasla som inu liecbu,ktora by dokazala natolko ovplyvnit stav KZ, tiez ma uz mali operovat. Viac info v IP.
Třeba to někomu pomůže, toto mám uložené v pc:
Příčiny
• Špatný krevní oběh a lymfatický oběh
• Hormonální poruchy ( antikoncepční pilulky, hormonální léčba )
• Špatný jídelní režim
• Dědičný vliv - nemusí se projevit
Přírodní a doplňková léčba
Léčba celulitidy spočívá hlavně v radikálním snížení množství zkonzumovaného tuku, ve vyloučení cukru, snížení přísunu a omezení toxinů a v rozproudění lymfy v lymfatických cévách a kožních krevních vlásečnicích.
1 Radikálně omezit spotřebu všech živočišných tuků ( másla, sádla ) a orientovat se na střídmou spotřebu rostlinných olejů lisovaných za studena.
2 Radikálně snížit spotřebu masa, nejlépe je úplně vynechat červené maso a střídmě jíst bílé maso - ryby a drůbež ( 2x až 3x týdně ). Červené maso nahradit sojovým masem.
3 Proto, že podkožní tuk vzniká i z cukru a sladkostí, přestaňte užívat bílý cukr a slaďte medem. Místo bílé mouky používejte celozrnnou mouku. Jezte celozrnný chléb, celozrnné pečivo, celozrnné koláče a buchty.
4 Naučte se správně kombinovat potraviny, neboť nesprávné kombinace vedou k celulitidě a obezitě. Nesmíte kombinovat škroby a koncentrované bílkoviny, tedy např. maso a knedlík, maso a rýži či brambory, ale pouze maso se zeleninou. Není vhodné jíst chléb s masem, ale jen s pomazánkami a zeleninou. Nekombinujte ovoce a zeleninu.
5 Pijte denně 2,5 až 3 litry tekutin - slabé minerálky, čistou vodu, slabé bylinkové čaje a čerstvě vylisované šťávy z ovoce či zeleniny. Nepijte COCA COLU, SPRITE, FANTU, kupované džusy, černý čaj a kávu.
6 Denně snězte 0,5 kg syrové zeleniny a 0,5 kg syrového čerstvého ovoce.
7 Pokud chcete čištění organismu zintensivnit, po dohodě s lékařem absolvujte 3 až denní půst s klystýry a masážemi. Bez dohody lékaře můžete absolvovat 2 denní půst, kdy budete pít pouze čistou vodu nebo čerstvě vylisované ovocné či zeleninové šťávy. Existuje i vlký výběr prostředků podporujících detoxikaci organismu.
8 Lymfa musí volně proudit a odvádět z těla toxické látky. Nemá však svojí vlastní pumpu, podobnou jako krevní oběh má srdce. Jediným způsobem, jak rozpumpovat lymfu, je pohyb a masáže rukou, kartáčem, speciální sisalovou rukavicí, profesionální lymfatické masáže.
9 Pěstujte psychohygienu,abyste své nerváky a mindráky nemusely léčit mlsáním a přejídáním.
Lymfatický oběh můžete též podpořit koupelemi s obsahem aromaterapických olejů ( např. grapefruitový ) a používáním kvalitních speciálních proticelulitidových krémů s obsahem éterických olejů a výtažků z mořských řas.
10 Pijte denně čaj ze semen ostropestřce mariánského, který podpoří činnost jater k lepšímu spalování tuků. Rovněž se doporučuje čaj z chaluhy bublinaté, která podporuje činnost štítné žlázy.
11 Denně užívejte 200 mg E vitamínu, 25 000 UI beta-carotenu, 1 až 3 g C vitamínu, B komplex , multiminerály ( přírodní zdroj - řasy chlorella ).
@framboise dakujem velmi pekne
@natalka000 ... skus toto http://www.invisage.sk/mezocelluite/ .... ten valcek sa da aj kupit na doma... a nestoji prilis, ked pohladas najdes ho aj za 20e ... ja som to teda neskusala ale este som nepocula od tolkych zien tak pozitivne reakcie na nejaky pristrojcek... ono sa to da poucit na viac veci dokonca aj na vrasky len tam musi byt mensie ihlicky... pomaha to aj na strie....jedine negativum je ze to moze trosicka boliet ale zevraj to je len mytus ... skus sa o to zaujimat mozno to budes dalsia spookojna 🙂
@natalka000 Ja som na to chodila. A výsledky boli viditeľné. Ale treba aspoň 3x do týždňa. Negatívum je to, že keď sa prestane chodiť, tak sa to časom vráti spať. Je to dobré kombinovať s gélmi proti celule.
@natalka000 Je to skoro v každom meste. Ja som z Prešova a tú sú minimálne 2 štúdia, ktoré to robia.
@alinaa dakujem vam, precitala som si o tom.. este nieco o tom povyhladavam
@luciannka83 dakujeem a predstavte si nasla som aj v Tn 🙂...na internete o tom ale nebolo nic, jedna znama mi povedala kde to robia
@luciannka83 ahoj.kde v presove sa to nachadza?dakujem
oproti pirôžkom a druhá je na Trojici.
baby tie stroje na celulitidu vam pomahaju, lebo rozmylsam o kupe a neviem, teraz pouzivam krem proti striam od bepanthenu a po nom mam fakt hladku pokozku ale pouzivam ho uz dlhsie
A zase len tabletky, hehehe. Na chudnutie, na to na tamto, už fakt chýbajú len na blbosť - prepáčte za výraz, ale tabletky určite nie. Bohužiaľ od prírody máme dané, že tá mrcha celulitída sa usadzuje len na našom tele. Fakt len cvičenie, masáže, určite aj lymfodrenáž, a dobrá je kavitácia. Ale určite sa toho už baby úplne nezbavíme - bohužiaľ 😉 . Príznaky sa dajú len zmierniť.
mne pomohla lymfomasaz celeho tela, inak sa da naucit,ako si pomasirovat doma aspon nohy, len odzadu je to horsie / v kombinacii liecbou Pijavicou lekarskou. Lebo pri celulitide potrebujes rozhybat lymfaticky system a takto to ide rychlo a ucinne. Fajn je aj nejaky cistiaci caj. Pristroje a kremy su slabe,kedze tento problem je zvnutra. Inak celulitida uz davno nie je len kozmeticky problem,ak sa neriesi, moze dojst aj do takeho stadia, ze uz je tazke ju riesit a boli to.
Pitny rezim je potrebne zvysit z minima hmotnost v kg/20=L na den tekutin a uprava stravy je tiez nevyhnutnostou. Ked zmenis vsecko,cim si sa k tomu dopracovala,az potom je ucinok trvaly.