Mám problém pribrať

roxi223
25. mar 2019

Ahojte, je tu nejaká baba ktorá má podobný problém ako ja a nemôže pribrať?
Celý život mám s tým problém, v tehu som sa cítila super počas tehu 10kg hore, ale tie po pôrode išli hneď dole. Čo ba ešte aj počas kojenia išlo dole nejako kilo.
Už som zúfalá naozaj. Skúšala som kvasnice, b12 a pod veci. No nič 😖

katarinamarkova
25. mar 2019

@roxi223 skusala si začať cvičiť?

kikaaa444
25. mar 2019

@roxi223 ahoj áno momentálne riešim to iste . Dosť som schudla zo stresu a teraz sa snažím pribrať no stále jem malo .. trochu zjem a som nasýtená . Chcem jesť veľa lebo viem že hneď priberiem no neviem ako to riešiť . Nedarí sa:(

lea1989
25. mar 2019

@roxi223 tak s týmto mam tiež problém ☹ tiež by som rada pribrala. No nejde mi to

lucyluv
25. mar 2019

A vieš co, buď rada, vzdy som mala ten istý problém, ale teraz po pôrode mi nakoniec išla váha hore, pripisujem to aj dlhodobému nespaniu, cca rok čo som poriadne nespala kvôli malej. Ja sa ale teraz už necítim tak dobre, ako keď som bola totálne vychudnutá. Teda fyzicky sa tak dobre necítim. Výzorom vyzerám lepšie 🙂 máš vyšetrenu štítnu žľazu? Tam by mohol byť nejaký problém.

zuzi0911
25. mar 2019

Áno. To isté. Po pôrode som spadla na 45 kg a po 8 r sa pohybujem od 47-49 pred menštruáciou... A to so po operácii ešte na 40 kg schudla, no našťastie tie kila išli rýchlejšie hore, no zastavilo sa to opäť...

roxi223
autor
25. mar 2019

@lucyluv áno, štítna je úplne v poriadku, bola som pred 2 týždňami na kontrole. Gastro tiež ok, krv detto

roxi223
autor
25. mar 2019

@zuzi0911 mám výšku 170 a cca 47kg no ja sama sa necítim ok, myslím keď sa pozriem na seba, samej mi to prekáža. Inak po fyzickej stránke sa cítim ok

roxi223
autor
25. mar 2019

@kikaaa444 mne sa to vyhrotilo pri uzkostiach

zuzi0911
25. mar 2019

@roxi223 ja mam 165 cm a tiež sa takto necítim dobre. Chcem proste pribrať. Počas tehu som pribrala na 61 kg a bola som spokojná, len to hneď odišlo a áno po druhom pôrode ešte nižšie, keďže som úzkosti tiež schytala

kikaaa444
25. mar 2019

Ja mám 165 a cca 45-47 a tiež sa necítim dobre ( po fyzickej stránke sa cítim super ) no všetko mi je veľké a citim sa ako decko .. mám 27r

roxi223
autor
25. mar 2019

Ja mám 25, ale necítim sa príťažlivá. Hlavne keď si spomeniem na tých 10kg hore fakt úprimne som bola šťastná, ale všetko ešte aj viac išla dole. A pri úzkostiach som schudla na 45 no to som nevládala nič, naozaj u mňa aj 1kg závaží na všetkom hlavne na fyzickom a psychickom stave

aceris
25. mar 2019

@roxi223 podobne... po porode dokonca som padla na 42kg :( cele zle...dieta narocne, nestiham varit, muz na to nema cas..vacsinu tyzdna zijem len na chlebe a citim sa nanic...slaba, unavena, nepritazliva....ked som sa zoznamila s muzom, mala som 49kg vtedy to bolo super...terajsi stav uz zacina vadit aj jemu :/

roxi223
autor
25. mar 2019

@aceris no môj dnes sa ma opýtal si schudla? Si myslím snáď nie, drží sa mi to dlho na tej istej váhe nemôžem ísť pod... 🙏😭

mackos
25. mar 2019

Viem ako sa cítite, mne sa tiež nedá pribrať , keď som otehotnela mala som 54 , po 8 rokoch stále 54 :-/ aspoň 3 kilá keby. Pamätám že po pôrode som mala aj 49 , otras

kikaaa444
25. mar 2019

Mne tiež staci úplne 3 kilá .. alebo aspoň aj 2 keď už nič . Na mne je hneď aj to jedno kilo lepšie a dosť aj v tvári som chuda vsetcia mi hovoria že som stratila svoju krásu 😞

roxi223
autor
27. mar 2019

Kamarát mi odporučil srvátku, vraj sa z nej dá pribrať tak rozmýšľam že vyskúšam

rita86
4. máj 2019

Ahojte. Momentálne riešim aj ja tento problém. Mojím snom je mať 50 kg. Ide to pomaly ale zatiaľ sa mi podarilo pribrať 1kg. A idem ďalej.

roxi223
autor
4. máj 2019

@rita86 nejaký návod? 🙂

carmenuska
4. máj 2019

Baby,ja som na jesen schudla na 52 pri vyske 175 ,mavala som tak 58 cca.bolo to.hned vidiet v tvari najma a citila som sa zle.U mna to bol zapal zaludka a stres.Vzdy som bola chuda ,ale toto bol extrem.Teraz mam nazad 58 a hned lepsie vyzeram, aj sa citim.beriem beckoand,pangamon,geiner.A najdolezitejsoa strava.Ja som nejedavala ranajky a nejedla pravidelne ,malo som.jedla.Ale myslela som si,ze jem dost.Nebola to pravda.Ked som si vecer uvedomila,co som zjedla,bolo toho desne malo.A hlavne prijem nevykryl vydaj,.Telo potom cerpalo z vl.zdrojov.Skuste sa zamysliet nad tym.Teraz jem riadne ranajky ,5x za den a pravidelne.

arasidka11
4. máj 2019

@roxi223 to bude psychika, ja keď nie som psychicky v pohode, síce snažím sa jesť, ale nejde to schuti, tak ani ne priberiem, ale keď som v pohode, tak kilečká pribudaju

roxi223
autor
4. máj 2019

@carmenuska kombinujes to s cvikmi? Gainer aký?

roxi223
autor
4. máj 2019

@carmenuska to su nejaké tabletky? Pangamin som brala mne nepomohol

wandallka
4. máj 2019

Detto mám 156cm a 44kg..dojčila som viac menej nepretržite 2 deti takže to bol dôvod...teraz sa mala dojčí už len na obed aj to už nie je pitie len hranie sa...a už to pomaly.ide hore ale pomaly...mám to ale.aj v rodine moja mama je tiež taká chudá...ale mať o 5kg viac cítila by som sa oveľa lepsie

carmenuska
5. máj 2019

@roxi223 necvicim 😀.Geiner prasok,pozri na nete pre hard geinerov ,raz denne to vypijem.Ale ozaj strava je zaklad,pravidelna a dost.

roxi223
autor
5. máj 2019

@wandallka ja mám 170 a 48kg a pribrať by mi nezaškodilo, tiež to máme v rodine vyskúšala som už skoro všetko ja si musím strážiť kg, stačí deň dva nejesť a kilo dole...

roxi223
autor
5. máj 2019

@carmenuska a tie tabletky alebo čo to je?

dancura
5. máj 2019

Tiez som s tym mala problem. Bola som 3 mesiace v USA a ta strava mi 'pomohla'...konecne som sa dostala na 50kg. Po prichode domov som vsak opat schudla. Teraz mam 35r a tento problem uz zmizol...skor by mi nezaskodilo 1kg schudnut,ale neriesim.
Co pomaha: denne aspon 2-3 hrste orieskov, silove cvicenie- ziadny aerobik,ci beh, ale riadne cinky. Vecer pred spanim sa este vzdy trochu najest.