Dobry den som pozitivna cakam na termin na pcr test. Rozmyslam ze dam ziadost aj pre dieta kedze zijeme spolu v domácnosti (teraz je v karantene, nebol ani v skole lebo maju zatvorene) Ako to je? Ak by mu vysiel pozitivny tak ma len karantenu spolu somnou? Ak by mu vyšiel negativny tak co? a po skonceni karanteny potom vsetko ok a fungujeme dalej normalne alebo zas treba ist na pretestovanie?
Prihlas ho. Bude mat potvrdenie o prekonani ak je pozitivny.
Po skončení sa už na pretestovanie nechodí. Normálne karantenu ukoncis a funguje s ďalej
ak budeš v karanténe ty, ostáva ja dieťa....výnimku majú len deti od 12rokov ktoré nemajú príznaky a sú očkované.....
*ostáva AJ dieťa
Ak chces, prihlas ho co najskor, ja uz druhy den cakam len na termin a asi aj zajtra este budem cakat..a termin daju ktovie kedy, to uz bude aj po karantene
Neviem kolko rokov ma dieťa ale ak ste len doma, nikam nechodite , na pcr test by som s dietatom nesla.
Priatel bol pozitivny tak som na pcr prihlasila aj seba aj 2 rocnu dceru a samozrejme ze sme boli pozitivni komplet vsetci tak ma mala aspon potvrdenie o prekonani. Karantena skoncila a normalne sme fungovali dalej bez pretestovania...keby ste sli po karantene znovu na pcr pravdepodobne by ste boli stale pozitivna aspon tak mi to bolo povedane z uradu zdravotnictva ked volali a pytala som sa na to
@marilora je školopovinný a popravde chcem aby mal potom pokoj a status "prekonany" ak som teraz aj ja a je tu možnosť že ukáže pozitívny test aj jemu, hlavne ak by náhodou otvorili školy. Určite ho nebudem potom dávať testovať každý týždeň, alebo ktovie aké podmienky si dovtedy určia
@kacena1991 ďakujem za info
Ja som bola pozitivna a dcera musela byt aut.v karantene so mnou. Test som jej nedavala robit
@cammeronka ja som cakala na pcr termin 7dni. Su neuveritelne flexibilni🤣🤭
@tncka je v karantene somnou. Už predtým bol len doma, lebo majú online vyučovanie. Ale keby náhodou bol pozitivny, chcem aby mal potom pol roka pokoj
@cammeronka mne prišiel termín dnes, takže po 1dni
Nam tiez dnes od piatku obeda, a jeden termin este neprisiel
Ak vyjdes pozitívna, musí ostať s tebou v karantene celý čas. Aj keby mu vyšiel test negatívny