Mám prehnaný strach

1. feb 2022

Pekný večer. Prišla som sa sem trochu vyrozprávať pretože už neviem ako ďalej... predtým som žila úplne normálny život ale asi cca 2 roky dozadu som začala mať ako keby prehnaný strach zatiaľ som to ako tak zvládala a dokázala som s tým žiť ale teraz posledných pár mesiacov je to neúnosné mám strach a stres zo všetkého...som teraz od októbra na úrade práce pretože som prišla o prácu a novú si za nič na svete neviem nájsť stále hľadám a nič a popravde keď si predstavím ísť niekam do nového kolektívu tak ma oblieva studený pot mám pocit ako keby som nevedela čo chcem robiť a že nič neviem robiť...bojím sa byť sama keď ma priateľ nočnú tak chodím k našim...bojím sa si urobiť vodičský preukaz...z úradu práce ma poslali na pohovor do práce do ktorej viem že ma nevezmú pretože je úplne mimo mňa ale ja stresujem že čo ak ma vyradia a stále niečo jednoducho neviem normálne fungovať a trápi ma to... Chodila som k psychológovi ale boli to len vyhodené peniaze...nemáte prosím niekto podobnú skúsenosť ako s tým bojovať ako sa nejako posunúť ďalej?? Ďakujem za každý radu

zmrzlinka2021
1. feb 2022

smer psychiater

pribinak
1. feb 2022

Súhlas so @zmrzlinka2021, čím skôr sa objednaj k psychiatrovi

autor
1. feb 2022

@pribinak prosím vás a k psychiatrovi treba výmenný lístok od obvodného lekára? A zdravotný záznam? Ďakujem

pribinak
1. feb 2022

Nie, nepotrebuješ výmenný lístok a nemusíš ísť ani k psychiatrovi v obvode, máš slobodnú voľbu lekára

ninusqa_25
2. feb 2022

Psychológ ..... ale KVALITNÝ ... nie ten zadarmo prípadne za pár korún .....

daniela2202
2. feb 2022

Toto som všetko zažila, presne ako ty, bála som sa úplne všetkého. Najviac som mala sociálnu úzkosť, čo keď bez práce, bez peňazí, atď. Sama to nedáš- smer lekár a lieky, mne pomohli.

autor
2. feb 2022

@ninusqa_25 zadarmo určite nebol nechala som tam dosť peňazí

anonym00000
2. feb 2022

Prežívam to aj ja. Mám úzkostnú poruchu a liečim sa u psychiatra čiže určite odporúčam návštevu psychiatra poprípadne psychológa. Záleží ako sa rozhodneš. Mne liečba zaberá.

teleskop
4. feb 2022

generalizovana uzkostna porucha