Prosim Vas ja viem som blba ale zabudla som uplne na to .. myslite ze je velky problem ked som sa napila cca o 4:00 vody? Cistej. O 7:00 mi bude brat krv Mam mat predoperacne krv,moc mala som prist nalacno ale tak ma boli hlava od vcera a ja blba som sa napika vody ... ovplyvni to vysledok? Poviem aj sestricke len sa chcem spitat ci je to velky problem .. jedna sa o to ze idem koli 2 sekcii.. dakujem
@mareen1 no dufajme ze ma nevyhresi 🙏🙏hlava ma boli stale ale pockam co povie .. ak nahodou tak jej poviem nech mi krv zoberie na druhy den ..
Pred operáciou nesmieš nič piť,,, Pred odberom čistá voda nie je problém. Ja ked idem na odber krvi, musím sa napiť vody...
Vodu možete pit.
Prave pre odberom cca 20min cista voda je supwr lepsie potecie a na vysledky to nema ziadny vplyv.
pit pred odberom krvi samozrejme mozes a napi sa vody este kym pojdes z domu
Cistu vodu mozes, aj sa odporuca, aby ti poriadne tiekla krv. Pit nesmies iba pred operacnym zakrokom, to ti ale povie lekar. Pred odberom kludne mozes vodu, ale nie mlieko alebo kaloricke napoje ako cola atd.
Mne aj detom prave vzdy dr.pripomina poriadne sa pred odberom napit cistej vody.
nič sa nedeje,,,vodu môžeš...
Dakujem Vam velmi pekne 🧡
Ak Ti budú brať krv, čistá voda sa môže piť.
My praveze mame prikazane cistu vodu pit aby sa zriedila krv a lahsie tiekla aby sa nezrazila. Cista voda vysledky neovplyvni - ochutena uz ano..
cista voda nie je absolutne ziadny problem, mne to nezakazali ani jediny raz. vsak co mas umriet od smadu?🙂
Sak to je len predoperacne, nie samotna operacia. Uplne v pohode. Si tehotna, nemozes tam skolabovat
Bola som raz so synom na odbere krvi, ráno nič nejedol, ani nepil. Bol veľký problém mu tú krv vôbec zobrať, nie a nie naplniť skúmavku. Dr. sa ma pýtala, či sa syn doma nenapil vody, ja že nie a ona mi vtedy povedala, že pred každým odberom treba vypiť pohár vody. Čiže nielen, že si neurobila zle, ale urobila si dobre.
@natalienka12 pred operáciou môžeš trošku vody ale ozaj len glg
pred odberom sa odporúča piť vodu, krv sa trocha zriedi, lepšie sa odoberá
@lenjaona Mne dali nejaky roztok s ionmi ci co to bolo, ale asi deci cca to bolo
Dakujem.baby bola som po vysledky mam krv uplne v poriadku 🙂
A do buducna budem vediet ze mozem aj pit vodu pred odberom 😃
Čistá voda nie je problém...