Mam domáci AG TEST pozitívny, aký je postup? Stačí zostať v karantene alebo musím ísť aj na pcr?
Stačí ostať v karanténe. Ale ak si neočkovaná a chceš využiť možnosť byť "prekonaná" tak buď PCR test alebo AG, ale iba taký AG kde ho zahlasujú do covidpassu.
@ivkazba a tam budem negatívna jak moja kolegyňa 😀
Nuž aj to je možné 😀skus a uvidis
Pokiaľ viem, domáce AG testy a všeobecne AG testy majú vysokú mieru falošnosti, či pozitívnej alebo negatívnej. Takže to je už na tebe. Ak si neočkovaná, škoda nevyužiť možnosť byť oficiálne prekonaná.
Si v karanténe, určite sa prihlás na PCR, za to nič nedáš a ak budeš pozitívna, po prekonaní máš "výhody" na pol roka.
Presne ak si neockovana objednaj sa na riadny test
Onjednaj Saw na pcr dcéra mala z lekárne 2 pozitívne dala som jej jeden školský ten bol negatívny a pcr tiež negatívny 🤦♀️🤦♀️🤷🏻♀️
@anesim my mame v rodine úplne iné skúsenosti, teraz naposledy aj kolegyňa, pozitívna domácim AG, pracujem v obchode takže všetci hore nohami co teraz bude, keďže celá smena by sme museli zostať doma a išla na AG do nemocnice aj na pcr potom a negatívna.
Ďakujem baby objednam sa asi na ten pcr je pravda ze budem mat "vyhody" aj keď aj tak nikam nechodím len do prace a nazad 😀
@primadona ahoj ja sa v tom moc nevyznám, ale teda viem ze kolegyňa mala pozit ten domáci AG a potom negatívny AG v nemocnici co sa platí a aj pcr a potom prišla hneď normálne do prace.
@primadona Mne prišlo ze min. 10 dni od PCR mam dodržiavať karantenu. AG doma bol pozitívny 2 dni predtým.
Moja kamoška mala domaci pozitivny, ag v momke negativny, nasledne sa objednala na pcr a bola na ňom o 4 dni opäť negativny ale medzi tym vyšiel pozitivny synov pcr tak sa objednala na opakovaný pcr a ten jej až 10 dní od prveho testu vyšiel pozitivny.
Ono PCR test moze vyjst negativne ak zle vysprtaju nos alebo len halabala aby sa nepovedalo. Napriklad moj muz pozitiv antigen, dcera pozitiv antigen aj PCR a muzov PCR o 7 dni negativ, sa mi nezda ze o 7 dni by uz bol OK bez virusu. Dcera to doniesla zo skoly kde bolo dalsich 5 deti pozitiv aj ucitelka aj vychpvavatelka tak to bola na 100% korona ziadne falosne antigeny
@primadona nuz musis si sama povedat ci si chora a roznasas virusy, nielen kvoli falosne negativnemu PCR. Ak uz nemas priznaky aspon 3 dni tak uz by si nemala byt prenasac
ak potrebujes mat potvrdenie o prekonani tam nim. na AG ktory ti to zapise do covidpasu