Mám pozitívny domáci antigénový test

10. jan 2022

Mam domáci AG TEST pozitívny, aký je postup? Stačí zostať v karantene alebo musím ísť aj na pcr?

kacena4
10. jan 2022

ak potrebujes mat potvrdenie o prekonani tam nim. na AG ktory ti to zapise do covidpasu

ivkazba
10. jan 2022

Stačí ostať v karanténe. Ale ak si neočkovaná a chceš využiť možnosť byť "prekonaná" tak buď PCR test alebo AG, ale iba taký AG kde ho zahlasujú do covidpassu.

autor
10. jan 2022

@ivkazba a tam budem negatívna jak moja kolegyňa 😀

simona1998
10. jan 2022

Nuž aj to je možné 😀skus a uvidis

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkazba
10. jan 2022

Pokiaľ viem, domáce AG testy a všeobecne AG testy majú vysokú mieru falošnosti, či pozitívnej alebo negatívnej. Takže to je už na tebe. Ak si neočkovaná, škoda nevyužiť možnosť byť oficiálne prekonaná.

patka06
10. jan 2022

Si v karanténe, určite sa prihlás na PCR, za to nič nedáš a ak budeš pozitívna, po prekonaní máš "výhody" na pol roka.

simca06022011
10. jan 2022

Presne ak si neockovana objednaj sa na riadny test

misuliacik81
10. jan 2022

Onjednaj Saw na pcr dcéra mala z lekárne 2 pozitívne dala som jej jeden školský ten bol negatívny a pcr tiež negatívny 🤦‍♀️🤦‍♀️🤷🏻‍♀️

anesim
10. jan 2022

@ivkazba iu nas v skole deti, kt vysiel pozitivny ag test, tak zakazdym boli pozitivni aj na pcr, u nas doma tiez vsetci ag pozit, a aj pcr pozitiv

autor
10. jan 2022

@anesim my mame v rodine úplne iné skúsenosti, teraz naposledy aj kolegyňa, pozitívna domácim AG, pracujem v obchode takže všetci hore nohami co teraz bude, keďže celá smena by sme museli zostať doma a išla na AG do nemocnice aj na pcr potom a negatívna.

autor
10. jan 2022

Ďakujem baby objednam sa asi na ten pcr je pravda ze budem mat "vyhody" aj keď aj tak nikam nechodím len do prace a nazad 😀

primadona
10. jan 2022

@viestta ahoj a neplatí náhodou že pri pozitívnom ag teste musíš byť doma 10 dní aj keby bol pcr negatívny?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
primadona
10. jan 2022

@viestta len či to platí aj pre nezaočkovaných?a ked vyjde pozitívny tak je to stále len tých desať dní od pozitivity ag testu nie?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eliska105
10. jan 2022

@viestta na ukončenie karanteny po pozit antigenovom v momke treba 2 negativne pcr aspon u nas tak

autor
10. jan 2022

@primadona ahoj ja sa v tom moc nevyznám, ale teda viem ze kolegyňa mala pozit ten domáci AG a potom negatívny AG v nemocnici co sa platí a aj pcr a potom prišla hneď normálne do prace.

weronika90
10. jan 2022

@primadona Mne prišlo ze min. 10 dni od PCR mam dodržiavať karantenu. AG doma bol pozitívny 2 dni predtým.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
83lenka83
11. jan 2022

Moja kamoška mala domaci pozitivny, ag v momke negativny, nasledne sa objednala na pcr a bola na ňom o 4 dni opäť negativny ale medzi tym vyšiel pozitivny synov pcr tak sa objednala na opakovaný pcr a ten jej až 10 dní od prveho testu vyšiel pozitivny.

katulienkax
11. jan 2022

Ono PCR test moze vyjst negativne ak zle vysprtaju nos alebo len halabala aby sa nepovedalo. Napriklad moj muz pozitiv antigen, dcera pozitiv antigen aj PCR a muzov PCR o 7 dni negativ, sa mi nezda ze o 7 dni by uz bol OK bez virusu. Dcera to doniesla zo skoly kde bolo dalsich 5 deti pozitiv aj ucitelka aj vychpvavatelka tak to bola na 100% korona ziadne falosne antigeny

katulienkax
11. jan 2022

@primadona nuz musis si sama povedat ci si chora a roznasas virusy, nielen kvoli falosne negativnemu PCR. Ak uz nemas priznaky aspon 3 dni tak uz by si nemala byt prenasac

sam2
11. jan 2022

@anesim nam ag test ukazal 3x falosnu pozitivitu 🤷‍♀️

luliu
11. jan 2022

@primadona pcr je rozhodujúci, ak vyjde negat nie je v karantene