Zdravím prosím vás stretol sa týmto niekto už že my dnes ukázalo antigenovy test po 7 dňoch od manžela ktorý to doniesol domov je pozitívny od soboty ze som mala slabucku čiarku na teste a dnes výsledok pcr testu negatívny? Ale príznaky som hrozne a som ešte aj tehu strata chuti a čuchu bolesti hlavy hrdla zvýšené teploty
@didamt @adzy no antigen chripku nezachyti to za prve ....za druhe aj delta berie cuch a chut a za tretie moze byt z ebol pcr zle vykonany proste stava sa to zlyhal ludsky faktor alebo nieco pripadne pred odberom 2 hodiny sa jedlo pilo cistilo zuby zuvacka sa zula ...treba sa este raz objednat na pcr
@didamt a netvrdim ze nemzoe byt falsone pozitivny test to zase nie ale pozrime si take tehotenske testy uz len tu na modrom koniku je kolkokrat ze robia falsone ciarky a damy niesu tehotne
@gabika8855 no manžel má slabé príznaky ešte ma napadlo ci je možné že som až takú nálož nedostala ale sa to ešte ukáže a na druhom teste teda pcr neskoršie a ja budem mat ešte horšie príznaky? Lebo to si už neviem predstaviť keďže už teraz to ledva dávam budem volať doktorke aj pobede
Ahojky, v prvom rade prajem skoré uzdravenie a teda toto iste mala kamoska jej muž pozitívny ona 7 dní po jeho teste pcr negativny s príznakmi, išla ešte na jeden na 9den a ten už bol pozitivny
@gabika8855 ja nepisem ze antigen zachyti chripku. Mam v okoli viacerych s pozitivnym AG a negativnym.PCR...a opakovane.
@didamt berie aj cuch
Môj manžel mal všetky testy negatívne počas choroby,za 13 dní mal robených spolu 5 testov, 2 Ag a 2 Pcr a tri dni pred príznakmi 1 Ag tiež negatívny. 8 dní mal 40 teploty . Po 10 dňoch mu spravili krvné testy na protilátky a mal, čiže prekonal covid,dostal mierny zápal pľúc
@didamt kedy sa Vam vratila chut a cuch?
@barbivandagaborko no čuch asi po mesiaci, a chuť veľmi pomaličky po pár týždnoch. Najprv som cítila iba sladké chute, potom časom také ostré kyslé. Je to už rok a mám pocit, že moje chute sa už nedali do poriadku tak, ako boli predtým. Mám dni, kedy neviem dochutiť jedlo, dosoliť, alebo mi proste chutí inak. Napr. také Horalky mi už nič nehovoria, dlho som necítila tú klasickú dobrú chuť pizze a všetky tak mdlo dochutené jedlá sú akoby som vechte žula. Už to nie je to čo to bývalo. Bola to fakt "zábava" variť doma, kedže som jediná čo u nás vie variť, týždne bez chutí a čuchu. Neprajem si už zažiť.
Moj oco mal presne priznaky covidu a nemal ho mal ,,obyč” chripku proste to iste PCR mu vysiel negativny 🤷🏻♀️
@barbivandagaborko skoro rok od 19.11.2020, ani teraz to nieje ok, tak na 70% sa vrátilo, priebeh ťažký
je to uplne možné, však tie AG testy sú veľmi nespoľahlivé a reagujú aj na silnú nádchu. PCR je trefnejší..kľudne môžeš mať chrípku. Nepočula som ešte že by Delta brala čuch a chuť, to bolo pri prvej vlne, sama som si tým prešla.