Baby je možné že sa mi pokazil teplomer? Cítim sa chorá. Ukazuje mi teplotu 34.4 , mám triašku, pocit ako na zvracanie, som unavená až ospalá, skoro som zaspala aj v vráci.
@athom nie , teplomer klasika . meriam pod pazuchou.
Nech ho skusi aj niekto iny z rodiny.ale 35.5 by si mala mat minimalne.nie je prilis straseny?liehove to nieledy robia skus ho nejak rozhybat napr. ponorit do teplej vody ci pojde hore
Ak je baterkovy moze byt vybity...
Je klasický ortutovy? Nech si zmeria niekto iny.
@saxana000 dcéra príde len o piatej, znova som si merala iba inde 35.2, v čaji asi ukazuje reálnu teplotu
@ankare je klasický ale nie ortuťový také sa asi už nevyrába. Nikto iný teraz nemôže...
Takže nie je klasický. Klasický je ortuťový a ten meria najlepšie. Ja si meriam len tým. Máme doma asi 4ks teplomerov, ale všetky by som do koša hodila. Žiaden neukazuje dobre. Predvčerom manžel kúpil ďalší a kým mi môj ortuťový ukazuje 38, tak tento nepodarok 37🙈 Manžel pozrel recenzie a ľudia sa sťažujú, že tie teplomery dobre nemerajú (mimochodom, žijeme v DE, takže to nebude len záležitosť SR).
Asi blbá otázka, ale opýtam sa ešte, či ho dobre držíš. Ten koniec teplomera musí byť cca v strede pazuchy (v tej podpazušnej jamke), nemôže trčať von.
@ankare ortuťové sa už roky nepredávajú, ale naše sú na nepoznanie rovnaké. Dcére ukazuje normálnu teplotu
z aliexpressu objednáš i ortutový.
ked jej ukazuje správne,tak si teplotu meriaš nesprávne alebo si podchladená.
Dcéra keď je chora, často máva nízku teplotu, my ostatní máme vtedy normálnu teplotu - keď si meriame na porovnanie s ňou. Takže kľudne môže merať dobre. A keď si chces overiť, namoc ho do teplej vody napr.
@brembo vychádzajúc s kvality tých vecí čo mm objednal cez Ali by som takému teplomery nedôverovala
Podla mna moze byt pokazeny. Nam sa to stalo v sobotu, chcela som synovi odmerat teplotu pod pazuchou a viac ako 35 neukazal, pritom syn horel. Odmerali sme si postupne vsetci doma, ale nevysiel nikomu nad 35. Potom som vyhrabala zazrakom nejaky iny teplomer a vyskocilo to nad 38. Henten pokazeny teplomer som hodila do kosa.
Potom som si spomenula, ze ten teplomer bol s nami na dovolenke, kde bolo 45 stupnov, tak mozno tie vysoke teploty mu poskodili... ktovie.
ja som objednal 4 ks,3 su v poriadku,meraju dobre,1 bol zlý-pretrhnutý stlpec,zrejme z dodpravy.
@diewcatqoo dcére ukazuje dobre, aj v teplom čaji sa vyšplhal cez 40
Su tam aj ini predajcovia.ortutove teplomery su zakazane v eu na ukrajine sa dal donedavna bezne zohnat.. ja som objednavala tie z ali rovno 5 kusov a rozdala po celej rodine lebo tie liehove stoja za dve veci.este mame do uska reer ale to musim.5x merat a vybrat z toho priemer jediny spolahlivy bola rychlobezka do zadku ked bola dcerka babetko.
Skus ho dat do úst pod jazyk, nám je teplota od meraná najpresnejšie
@kristinaanna 35.2
Aj ja mám z ali ortutovy a je fajn. Nie ako tie súčasné, tuším sú liehove, tie nemeraju správne.
No to je divné, že iné ukazuje dobre. Že by si fakt bola podchladena? Už Ti ostáva len zmerať si teplotu v konečníku. 🫣
Ja mam takú teplotu bežne, ale ak chceš vedieť ci teplomer funguje ponor ešte do teplej vody a uvidíš ci stúpa