Mám podozrenie na zápal močových ciest

izabel_a
4. jan 2023

Ahojte, chcem len vediet ze ci nemate skusenosti s problemom aky mam ja. Zacalo to vsetko vaginalnym zapalom zmiesany s bakteriou (nafuknute podbrusko aj bolest, vytok, krvacanie mimo cyklu), isla som na gynekologiu kde mi predpisali vaginalne kapsulky (douzivala som ich ale stale som sa citila rovnako) prisla menstruacia, gynekolog mi predpisal antibiotika (uz som souzivala pred niekolkymi dnami) pomohlo nachvilu ale potom prisli strasne bolest krizov, stale nafuknute podbrusko aj s krcami, bolest krizov mi sposobuje az trpnutie noh a bolest hlavy. Zijem v zahranici, tak som si kupila tie pasiky na moc a vysla mi celkom dost vysoka krv v moci, volala som doktorke do BB a povedala ze to vyzera na zapal mocovych ciest (predpisala zase antibiotika ktore mi posle). Mne sa to ale akosi nezda, nemoze to byt nieco s oblickami? Palenie pri moceni som vobec nemala. Mate niekto podobne skusenosti?
Dakujem za kazdu odpoved

beatrice1111
4. jan 2023

@izabel_a môže to byt aj zápal obličiek kludne
Trebalo by sa dať poriadne vyšetriť

amelie2017
4. jan 2023

Pohotovost, urgent v zahranici neexistuje?

rurutiax
4. jan 2023

@izabel_a Ja som tiež nemala pálenie pri močení a mala som zápal močových ciest. Hneď ako som začala brat atb tak to prešlo.

izabel_a
autor
4. jan 2023

@rurutiax a ake si mala priznaky?

rurutiax
4. jan 2023

@izabel_a Už si to presne nepamätám ale jeden z príznakov bolo, že som mala neustále plný močový mechúr a nemohla som sa vycikať.

hruska91
4. jan 2023

@izabel_a chodím pravidelne na nefrologiu- pri zápale obličiek sú horúčky 40tky

pupava36
4. jan 2023

Ja som mala vysoky zapal v moci, nemala som ziadne bolesti, nic len jednoducho som nepocitovala nutkanie na wc a to aj cely den som nemala potrebu močiť aj ked som vypila 2x4l vody, ked uz som bola na malej potrebe co som musela az tlacit ako pri velkej tak ten moc mi smrdel ako starecky a mal hnedu farbu, doktorka zo vzorky mocu spravila rozbor a vyslo mi ze mam vysoky zapal o ktorom som ani nevedela. Predpisala mi 2 balenia ciphin ktore musim cele douzivat a potom znova mam prist a moc posle do labaku